Nieuws
Tarkett vloer

Tarkett iD Inspiration vloeren: eindeloze mogelijkheden

De nieuwe collectie luxe vinyltegels van Tarkett biedt eindeloze mogelijkheden. De vele kleuren, tinten en designs binnen het assortiment van iD Inspiration, geven elke ruimte een elegante uitstraling.

Omdat de vloeren geheel op maat samengesteld kunnen worden, voldoen ze altijd aan uw specifieke wensen. De nieuwe collectie bestaat uit iD Inspiration 55-70, iD Inspiration 40 en iD Inspiration Click.

Tarkett vloer

Een blijvende indruk

Een mooie vloer maakt een blijvende indruk op hoe mensen de ruimte ervaren. Dit kan een positieve invloed hebben op de manier waarop de klant een merk of bedrijf ervaart en beleeft. De keuze van uw vloer is daardoor erg van de belang, vooral in de detailhandel en in de horeca.

Met de uitgebreide opties van Tarkett iD Inspiration kan de vloer op maat gemaakt en aangepast worden aan specifieke wensen.

Tarkett vloer

Eindeloze combinaties

De nieuwe collectie iD Inspiration 55-70 biedt eindeloze combinaties van vloeren door de vele keuzemogelijkheden. U kunt kiezen uit de vorm, het design, de oppervlaktestructuur en zelfs de afschuining van de luxe vinyltegels. En dat is nog niet alles!

Deze herfst worden nog vier nieuwe formaten én feature strips geïntroduceerd. Met de feature strips creëert u visuele effecten. Een voorbeeld is de Metal Frame vloer, die een metallic effect combineert met pastelkleuren. Deze vloer laat gegarandeerd een positieve blijvende indruk achter!

Tarkett vloer

iD Inspiration Click

De nieuwe iD Inspiration Click collectie biedt 20 elegante kleuren in de trends van morgen. Deze vinyl vloeren hoeven niet gelijmd te worden, ze worden zwevend gelegd. Dit bespaart tijd en kosten.

Wanneer u kiest voor een akoestische ondervloer van Tarkcomfort van Tarkett in combinatie met de iD Inspiration Click vloer, vermindert dit het contactgeluid met 19db.

Tarkett click

iD Inspiration 40

iD Inspiration 40 biedt veelzijdige en duurzame vloeren met de keuze uit maar liefst 34 kleuren en patronen. Deze nieuwe collectie is uitermate geschikt voor commerciële ruimtes waar veel wordt gelopen. U kunt uw vloer zelf samenstellen zoals u dat wenst.

Tarkett 40

Tarkett

Tarkett is al meer dan 125 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeroplossingen. De levensomstandigheden van de klant staan bij Tarkett voorop. Tarkett vloeren worden daarom continu verbeterd. Ecologie is hierin een belangrijk onderdeel.

Materialen worden gerecycled en zo geproduceerd dat ze een bijdrage leveren aan de binnen-luchtkwaliteit. Tarkett is naast dit alles ook vooruitstrevend op het gebied van Operational Excellence, waarmee ze continu alle bedrijfsprocessen proberen te verbeteren met de input van ongeveer 9200 medewerkers.

Tarkett vloer

Tarkett bij van Voorst Projektendienst

Wilt u meer informatie over Tarkett of wilt u doorpraten over de eindeloze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.