Nieuws
IVC Group Layred 55

Ontdek de voordelen van LayRed 55: de LVT vloer van IVC Group!

IVC Group vloeren zijn ijzersterk. LayRed 55 is een luxevinylvloer van IVC Group, die naast sterk, ook zeer duurzaam is én geluid reduceert. Hierdoor is deze collectie uitermate geschikt voor winkels, hotels en bedrijfspanden.

IVC Group LayRedDaarnaast kunnen we LayRed 55 zelfs op oneffen oppervlakken leggen door de stevige onderlaag! Lees hier meer en neem contact met ons op voor meer informatie.

LayRed 55: Sterk en duurzaam

De luxevinylvloeren van LayRed 55 hebben een kliksysteem en zijn uitzonderlijk sterk en duurzaam. Zo bestaat de vloer voor 30% uit gerecycled materiaal en het bevat geen orthoftalaat. Orthoftalaat is een chemische stof die veel gebruikt wordt als weekmaker van PVC en vinyl.

Door de vele lagen is de vloer extra sterk en is het geen probleem als er veel op gelopen wordt. Deze duurzame vloer kan wel tegen een stootje!

IVC Group Layred

Een vloer die geluiden reduceert

Als er veel gelopen wordt in uw pand, is de akoestiek heel belangrijk. U wilt immers niet dat medewerkers of klanten zich niet kunnen concentreren door alle loopgeluiden of dat stemmen overal doorgalmen.

Deze luxevinylvloer van IVC Group heeft een akoestische laag en geïntegreerde ondervloer, die ervoor zorgen dat alle geluiden tot wel 21 decibel gereduceerd worden!

Oneffen ondervloer? Geen probleem!

Heeft uw pand een oneffen ondervloer? Dan betekent dat vaak veel extra reparatiekosten. Met de LayRed 55 collectie van IVC Group is dit niet het geval. Door de sterke onderlaag hoeft uw ondervloer vaak niet eens geëgaliseerd te worden.

Wij kunnen de vloer gewoon over kieren en oneffenheden leggen en u zult hier niets van merken als u over uw mooie nieuwe vloer loopt! Dit brengt meteen het voordeel met zich mee dat we minder lang bezig zijn met het leggen van de vloer. Zo kan iedereen weer snel aan het werk na de transformatie!

IVC Group Layred55Meer informatie over IVC Group vloeren?

Wilt u meer weten over de vloeren van IVC Group? Wij leggen al jaren de vloeren van deze betrouwbare leverancier.

De collectie van LayRed 55 bestaat uit verschillende natuurlijke tinten. Welke vloer heeft uw voorkeur? Wij horen het graag!

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.