Desso

Desso tapijt: innoverend en goed voor het milieu

Desso tapijttegelsDesso onderscheidt zich door producten te ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn. Desso tapijt is van hoge kwaliteit en geschikt voor allerlei sectoren. Bijzonder is dat ze ook sportvelden van kunstgras hebben geleverd aan verschillende grote voetbalclubs. De kracht van het bedrijf zit in de ondernemingsgeest die binnen het bedrijf heerst. Iedereen die betrokken is bij het bedrijf, wordt aangespoord om kansen te zien in de verbetering van producten en diensten.

Een van de kernwaarden van het bedrijf is dan ook “gezond verstand”, waar het erom gaat dat de beste oplossingen worden gevonden om zo snel mogelijk te verbeteren. Het bedrijf werkt ernaar toe om de productie zo in te richten dat het iets bijdraagt aan het milieu, in plaats van schade aan te richten. Dit is de Cradle-to-Cradle visie van Desso.

Desso, tapijten uit het topsegment

Desso levert verschillende soorten tapijt voor verschillende doelgroepen. Het projecttapijt wordt bijvoorbeeld gebruikt in veel bedrijven, maar ook in verschillende scholen en anderen openbare gebouwen. Desso tapijt is verkrijgbaar bij specialisten op het gebied van tapijt en interieur, zoals die van ons.

Projecten

Een tapijt dat geleverd wordt aan verschillende grote hotels wordt bij Desso “Hospitality Tapijt” genoemd en is wereldwijd terug te vinden in verschillende designs die aansluiten op de beleving van hoogwaardige hotels. Ook wordt er tapijt geleverd aan de lucht- en scheepsvaart, respectievelijk “Luchtvaart Tapijt” en “Marine Tapijt”. Deze zijn terug te vinden in veel cruiseschepen en bij luchtvaartmaatschappijen.

Wembley

Mocht u in het voetbalstadion Wembley komen, dan ziet u kunstgras van Desso. Het bedrijf levert namelijk aan verschillende stadions Kunst en Hybride gras. Het gras van Desso ziet er zeer realistisch uit en is van goede kwaliteit. Ondertussen ligt er ook kunstgras op veel trainingsvelden van topclubs uit de Engelse voetbalcompetitie. Alles opgeteld heeft Desso een ruim portfolio.

80 jaar bouwen aan een geweldige reputatie

Tapijtleverancier Desso heeft in meer dan 80 jaar een geweldige reputatie weten op te bouwen op het gebied van tapijttegels en kamerbreed tapijt. Het bedrijf is in 1930 opgericht in Oss, maar heeft nu het hoofdkantoor in Waalwijk. Door de jaren heen is er veel veranderd voor Desso. Vanaf 1981 is het bedrijf meerdere malen overgenomen totdat het in 2007 weer zelfstandig ging opereren.

Desso

Desso Group heeft daarna nog activiteiten overgenomen van het bedrijf Enia Carpet en is nu onderdeel van Tarkett die de meerderheid van de aandelen in 2015 hebben aangekocht. De rest van de aandelen zijn nog steeds in het bezit van het huidige management.

Meer weten over Desso vloeren?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Desso vloeren kunt u altijd contact met ons opnemen. Als het u beter uitkomt kunnen wij u bellen, ga daarvoor naar de bel mij terug pagina.