Project Floors

Project Floors vloerbedekking: Toonaangevend

Project FloorsProjectfloors heeft een eersteklas assortiment in vloerbedekking en is gericht op duurzaamheid. Voor hen heeft duurzaamheid een diepere betekenis dan alleen duurzaamheid op het gebied van milieu.

Project Floors vindt het belang van duurzame relaties de basis voor het vertrouwen in medewerkers, klanten en leveranciers. Project Floors blinkt dan ook uit op het gebied van innovatie, kwaliteit en service.

Project Floors vindt het belangrijk te beschikken over een eersteklas assortiment, maar onderscheidt zich ook op het gebied van snelle levering en professionaliteit over de gehele productielijn. Alles in het bedrijf wordt gedaan vanuit het perspectief dat de mens centraal staat.

project floors

Snelle en slijtvaste vloeroplossingen

Project Floors heeft een assortiment dat gemaakt is van PVC en laat zich kenmerken als authentieke reproducties van hout, steen en keramiek. Door de bijzondere productiewijze van Project Floors lijken de PVC onderdelen meer dan ooit op de materialen waarop ze geïnspireerd zijn. De vloeronderdelen worden namelijk respectievelijk per “plank” of “tegel” geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen. Bij de keuze voor een reproductie van hout, lijkt de PVC vloer ook daadwerkelijk op een houten voer.

Het assortiment bestaat uit twee soorten vloeroplossingen:

  • Vloerbedekking voor een duurzame en slijtvaste vloeroplossing
  • Vloerbedekking voor een snelle vloeroplossing zonder lijm

Designvloerbedekking om te lijmen

Het voordeel van een designvloerbedekking dat gelijmd wordt, is de slijtvastheid van de vloer. Daarnaast zijn de vloeren in vele designs verkrijgbaar en kan ervan worden uitgegaan dat de kunststof designvloerbedekkingen kwalitatief zeer hoogwaardig zijn.

Los gelegde vloerbedekking

Het voordeel van los gelegde vloerbedekkingen is dat ze snel te leggen zijn. Hiernaast is de vloerbedekking ook meteen bruikbaar. Het laten verwijderen van een dergelijke vloerbedekking is ook veel gemakkelijker. Daarnaast is de los gelegde vloerbedekking een geweldig alternatief op het moment dat een vaste verlijming niet mogelijk of niet gewenst is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toonaangevende vloerbedekkingen van Project Floors? Stel uw vraag dan via onze contactpagina, of laat ons u terugbellen.