Klanten over van Voorst

Klanten over van Voorst Projektendienst

We zijn trots op het werk dat we voor onze klanten uitvoeren en daarom vertellen we u er graag over. Zeker zo plezierig is het wanneer onze klanten vertellen hoe tevreden ze zijn over de samenwerking met van Voorst Projektendienst. U leest hieronder wat enkele van hen kenbaar gemaakt hebben in ons klanttevredenheidsonderzoek in 2012.

Op de pagina met referentie projecten kunt u een aantal voorbeelden van ons werk zien. In de fotogalerij ziet u een overzicht van onze werkzaamheden.

“We hadden goede ervaringen met Van Voorst Projektendienst en ook nu zijn we zeer tevreden. Van Voorst Projektendienst heeft wat ons betreft de beste prijs- kwaliteitverhouding. Ook verliep de samenwerking erg goed. De communicatie was goed en ze zijn heel flexibel. Daarnaast werken ze goed samen met het bouwteam.” Lees hier de hele referentie. 

Van Voorst Projektendienst kan de vloeren als geen ander leggen. Ze werken heel efficiënt en komen afspraken altijd na. Ook zijn ze erg flexibel. Als er iets aangepast moet worden in de planning, is dat altijd mogelijk. Daarnaast zijn ze zeer vakkundig. Ik laat mijn projecten met een gerust hart doen door Van Voorst, omdat ik volledig achter hen sta. Ik raad ze daarom absoluut aan. Van Voorst Projektendienst levert gewoon.

Om van een oud en zeer gedateerd interieur iets actueels en vooral passend bij de branche te maken is niet eenvoudig. Bij Van Voorst kunnen ze dit echter bijzonder goed. Niet alleen luisteren ze heel goed naar de klantwens (een verademing) maar ze komen vooral met passende voorstellen in zowel sfeer als in een passende begroting. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de werkwijze en de manier waarop dit voortraject maar ook de realisatie is verlopen. Een aanrader!

Als interieurstyliste is het zeer prettig om samen te werken met Van Voorst Projektendienst. Indien ik bezig ben met een project voor raambekleding of vloeren bij een opdrachtgever blijft nu alles in één hand en zijn de lijntjes kort. Ideale situatie en bovenal een prettige samenwerking.

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is flexibiliteit met oprechte bescheidenheid. Dit doen ze door de klant te overtuigen dat de expertise aanwezig is en alles wordt op een nette manier gecommuniceerd en uitgevoerd.

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is werken met een nette partij die kordaat is zonder veel woorden. Ze doen wat ze zeggen en sluiten de supply chain met de werkhouding ‘hoeveel tijd krijg ik?’

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is een verlengstuk van de kennis, advies, uitvoering en kwaliteit van mijn bedrijf. Ik zoek dit soort goede partijen om mij heen om mijn bedrijf sterker te maken en goed te profileren.

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is klant- en servicegericht. Op een betrokken manier maken ze de verwachtingen waar van wat ze beloven en wat er afgesproken is.

De werkwijze van Van Voorst Projektendienst is secuur werken op basis van een complete offerte. Ze denken mee, attenderen op beperkingen en komen afspraken na. Bij uitvoering hebben ze alle materialen bij zich. Alles wordt écht geregeld.