Nieuws
BDO Den Haag

“Het eindresultaat is prachtig!”

Wij hebben met veel plezier nieuwe vloeren gelegd in een aantal kantoorpanden van BDO Accountants & Adviseurs. Deze grote kantoorpanden van soms wel zeven verdiepingen zijn voorzien van luxevinylvloeren en tapijttegels van Interface. Nicole Rijntjes, Huisvestingsadviseur van BDO, vertelt in deze referentie over onze samenwerking.

Nieuw pand in Den Haag

BDO is een internationaal opererende accountantsorganisatie en is qua omvang de vijfde accountants- en adviesorganisatie van de wereld. Het bedrijf neemt in Nederland eveneens de vijfde plaats in qua omvang. BDO heeft in Den Haag een nieuw pand en er moest nagedacht worden over de vloeren. Nicole: “Aangezien onze samenwerking met Van Voorst Projektendienst in eerder projecten in Arnhem en Amstelveen goed was bevallen, was het voor ons een logische stap om hen ook nu weer uit te nodigen een aanbieding te doen. Uiteindelijk is de keuze voor de uitvoering wederom op Van Voorst gevallen.”

Inspirerende kantoren

De ruimtes in het pand in Den Haag moesten inspirerend zijn. Nicole: “Samen met M+R interior architecture hebben we het nieuwe kantoor ontworpen. Gezond, groen, duurzaam en tijdloos waren daarbij de kernwoorden. De basis van het concept vormde een grote flexibele ontmoetingsruimte met een diversiteit aan overlegplekken. Van Voorst Projektendienst heeft ons geadviseerd over de vloeren en heeft ze vervolgens vakkundig gelegd.”

BDO Den Haag

Goede ervaringen

Nicole: “We hadden goede ervaringen met Van Voorst Projektendienst en ook nu zijn we zeer tevreden. Van Voorst Projektendienst heeft wat ons betreft de beste prijs- kwaliteitverhouding. Ook verliep de samenwerking erg goed. De communicatie was goed en ze zijn heel flexibel. Daarnaast werken ze goed samen met het bouwteam.”

Het eindresultaat

BDO Den Haag heeft nu dezelfde uitstraling als het pand in Amstelveen. Maar liefst zeven verdiepingen zijn voorzien van luxevinylvloeren en tapijttegels van Interface. Nicole: “Het eindresultaat met de gekozen Interface producten is prachtig en we raden Van Voorst Projektendienst bij iedereen aan!”

BDO Den Haag

Fotoboek ontwerp tot realisatie

Bent u benieuwd naar het verloop van dit project? In dit fotoboek ziet u foto’s en tekeningen van het ontwerp tot de realisatie! Wilt u meer weten over de prachtige vloeren die gelegd zijn? Lees dan de projecttekst op onze website.

bdo kleuren