Tarkett

Tarkett, marktleider in innovatieve vloeroplossingen

logo tarkettTarkett is al meer dan 125 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van vloeroplossingen. Tarkett heeft als doel om de ultieme klantervaring te bieden. Dit doen ze door het ontwerpen van vloerenoplossingen die het welzijn van mensen bevorderen. Uiteraard met respect voor het milieu.

Innovatieve vloeren van Tarkett: voor mens en milieu

Tarkett heeft meerdere malen openbaar erkenning gekregen voor hun grensverleggende ecologische vloeroplossingen. Dit maakt hen een van de meest betrouwbare en innovatieve pioniers in de vloerindustrie. Hieronder een aantal mooie mijlpalen van Tarkett:

  • Ze brachten de eerste ftalaatvrije vinylvloer op de markt.
  • Ze waren de eerste tapijtleverancier met een gouden Cradle to Cradle®-certificering, onder andere behaald met de Desso-productlijn.
  • De vloeren hebben een erg lage VOS-emissie, ver onder de Europese normen.

Duurzame vloeren

Tarkett heeft een groot scala aan duurzame vloeren en ze streven altijd naar exclusieve topkwaliteit. Binnen Tarkett is het altijd van belang geweest om continu te verbeteren. Dit doen ze met de input van ongeveer 12500 medewerkers. De vloeren van Tarkett worden daarnaast geproduceerd met het oogpunt op ecologie. Dit wordt onder andere bereikt door het recyclen van materialen. De vloeren worden ook zo geproduceerd dat ze een positieve bijdrage leveren aan de binnenlucht kwaliteit.

Wilt u meer weten over Tarkett vloeren?

Wilt u meer weten over Tarkett vloeren? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of ons u terug laten bellen.