Moduleo

Moduleo vinylvloeren

Moduleo design vloerenModuleo is onderdeel van de IVC Group en specialiseert zich in het fabriceren van hoogwaardige vinylvloeren. Sinds 2015 zijn ze onderdeel van Mohawk Industries Inc, de nummer 1 wereldwijd in vloerbedekking.

Moduleo onderscheidt zich door haar innovatieve vloeroplossingen. Ook hebben ze, in tegenstelling tot veel andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces en productieproces in eigen handen.

In de ecologische fabriek in België worden de duurzame vloeren tot in de puntjes ontworpen totdat elk detail klopt. Moduleo biedt unieke vinylvloeren om indruk te maken.

Texturen van de natuur

Moduleo vloeren zijn volledig geïnspireerd door de texturen van de natuur. De designvloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Door geavanceerde druktechniek zijn er geen terugkerende patronen te vinden. Elke vloer is uniek met haarscherpe details en ziet er realistisch uit. Dit komt door het unieke “embosseringsproces”. Dit maakt de reliëfstructuur zoals u hem ziet en voelt door de diepte van de houtnerven en de knoesten.

De structuurpers zorgt ervoor dat de bovenlaag van de tegels een reliëf krijgt waardoor de structuur van hout en steen perfect wordt nagebootst. Zo heeft u wel de uitstraling van een warme, natuurlijke vloer, maar ervaart u niet de nadelen ervan! Een houten vloer is prachtig, maar heeft als nadeel dat het lastig te onderhouden is en het vergt een investering in zowel tijd als geld.

Voordelen Moduleo vinylvloeren

Wist u dat Moduleo producten tot 50% uit gerecyclede materialen bestaan? En dat u naast een houtlook ook een stenen look kunt creëren met de vloeren van Moduleo? Moduleo vinylvloeren hebben nog veel meer voordelen:

  • Volledig waterdicht

Doordat Moduleo vloeren volledig waterdicht zijn, is dit de perfecte vloeroplossing voor badkamers en keukens. De vloer is ook makkelijk te onderhouden en slipbestendig.

  • Beschermende toplaag

Moduleo vloeren kunnen erg goed tegen een stootje! Dit komt doordat de toplaag is beschermd met Protectonite PU-coating. Dit voorkomt onder andere krassen, vlekken, slijtage en beschermt ook het dessin. Hierdoor is de vloer vele malen duurzamer.

  • Jarenlang comfort

Door de superkrachtige glasvezellagen garandeert Moduleo een vloer die jarenlang hetzelfde blijft. Hierdoor krimpt de vloer minimaal en zet hij ook minimaal uit. Warmte, kou of vochtigheid, de vloer geeft geen krimp!

  • Makkelijk in onderhoud

Moduleo vinylvloeren zijn zeer makkelijk schoon te maken. Dit kan met de stofzuiger, vochtige doek of bezem. Ook blijven de indrukken amper zitten. De vloer keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat en zelfs afdrukken van stoelpoten of ander meubilair is gering te zien.

  • Duurzame kwaliteit

Wanneer u de vloer op dagelijkse basis goed onderhoudt, is een Moduleo vinylvloer uitermate duurzaam. Daarom geeft Moduleo langdurige garanties tot en met 20 jaar. Bij de vloer Layred® krijgt u zelfs een garantie voor levenslang.

Een vloer voor de toekomst

Wanneer u een Moduleo vloer aanschaft, bent u verzekerd van een duurzame vinylvloer. De vloeren van Moduleo zijn van het begin tot het einde (en zelfs daarna nog) ecologisch. Door een Moduleo vloer aan te schaffen bespaart u tevens op uw energieverbruik. De productie gebeurt namelijk volgens de strengste Europese normen voor lucht- en waterverontreiniging. Al met al maakt u met een Moduleo vloer een verstandige, milieubewuste keuze!

Onderhoud van uw Moduleo vloer

Door uw vloer op de juiste manier te onderhouden, behoudt het de frisse uitstraling en het verlengt de levensduur. Des te intensiever de vloer wordt gebruikt, des te vaker de vloer gereinigd hoort te worden. Doe dit met een natte doek of een handpad, maar zeker niet met een schuurspons.

Ook de oubollige dweil voldoet. Gebruik daarbij alleen niet-agressieve onderhoudsmiddelen. Wanneer u dit consequent onderhoudt, zal uw vloer jarenlang meegaan!

Heeft u al helemaal in gedachten welke vloer u wilt leggen, maar geen idee waar u kunt starten? Met de Room Visualiser creëert u uw eigen unieke vloer! U heeft hier de keuze uit tal van motieven en soorten vinyl. Met de eenvoudige tool van Moduleo kunt u makkelijk en snel een vloer ontwerpen. Van elegant tot modern, er zit gegarandeerd een vloer voor u tussen. Klik hier om de Visualiser te openen.

Het ontstaan van Moduleo

De IVC Group is opgericht in 1997 in Avelgem België en is daarmee nog een vrij jong bedrijf. In 2012 is de speciale groene fabriek voor het merk Moduleo geopend. Hier worden de speciale Moduleo producten geproduceerd die zich weten te onderscheiden door het unieke productie proces.

Moduleo vloeren

De IVC Group is opgericht in 1997 in Avelgem België en is daarmee nog een vrij jong bedrijf. In 2012 is de speciale groene fabriek voor het merk Moduleo geopend. Hier worden de speciale Moduleo producten geproduceerd die zich weten te onderscheiden door het unieke productieproces.

Ook neemt Moduleo tal van initiatieven om groen te ondernemen en afval te reduceren en te recyclen. Bekijk hier alle Moduleo vloeren.

Meer weten over Moduleo Vinylvoeren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Moduleo u te bieden heeft, laat ons u dan bellen. Of laat een berichtje achter via de contactpagina.