Nieuws
header moduleo impress

Een unieke impressie met Moduleo Impress

De collectie Impress van Moduleo doet haar naam eer aan. Met deze vloer creëert u een unieke impressie. Moduleo PVC stroken zijn namelijk niet van echt hout te onderscheiden. Profiteer van de uitstraling van hout, maar de voordelen van PVC!

Moduleo Impress

Moduleo wilde met de collectie Impress een werkelijk unieke impressie geven. En onze mening is dat ze hierin zeker geslaagd zijn! Bekijk de foto’s maar eens, ziet u het verschil met echt hout? De houtlijnen zijn zo precies mogelijk nagemaakt. Elk detail klopt! Daarnaast hebben Moduleo PVC vloeren een slijtlaag van 0,55 mm. Dit betekent dat het zeer geschikt is voor projecttoepassingen.

U heeft de keuze uit verschillende houtlooks. Gaat u voor verouderd of donker hout? Kijk dan eens naar de Mountain Oak of Santa Cruz.

Mountain Oak Moduleo Impress

Of gaat u voor een klassieke uitstraling? Dan is Bohemian misschien wat voor u! Er is veel keuze om de impressie achter te laten die u wenst.

Bohemian Moduleo Impress

Voordelen PVC vloeren

Houten vloeren zijn al jarenlang geliefd om hun stoere, levendige uitstraling. Helaas is een houten vloer alleen niet altijd geschikt. Zo zijn houten vloeren gevoelig voor vocht en temperatuur, waardoor ze kunnen werken. Dit betekent ook dat vloerverwarming vaak geen optie is. Daarnaast hebben houten vloeren veel onderhoud nodig en kunnen ze soms gaan kraken. Met de PVC vloeren van Moduleo Impress heeft u dit probleem niet.

Castle oak Moduleo Impress

Moduleo PVC vloeren lijken niet alleen sprekend op echt hout maar hebben ook nog eens de volgende voordelen:

  • Geluiddempend
  • Krasbestendig en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Waterbestendig

Country Oak Moduleo ImpressOok een unieke impressie achterlaten?

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Moduleo Impress. Neem contact met ons op voor meer informatie.