Nieuws
Marmoleum Marbled

Haal de natuur naar binnen met Marmoleum Marbled

Houdt u van de kleuren van de natuur? Haal de natuur dan naar binnen en ervaar een oase van rust in uw pand. Forbo heeft een nieuwe collectie waar dat mee kan: Marmoleum Marbled. Deze collectie staat voor een wandeling door de natuur. En als u de vloeren bekijkt, ziet u dit meteen terug. Lees hier meer over deze bijzondere collectie.

Marmoleum Marbled

Veel natuurlijke kleuren

Wandelt u graag in de bossen? Of door de bergen of velden? Waar u ook van houdt, met een Marmoleum Marbled vloer waant u uzelf diep in de natuur. Deze collectie biedt een gemarmerd patroon in heel veel verschillende kleuren. Er bestaat geen andere vlakke, veerkrachtige vloer waar zoveel keus in kleur is! Het is ook nog eens perfect te combineren met andere natuurlijke materialen als hout of steen. Waar gaat u voor?

Marmoleum Marbled

Mooi voor binnen, goed voor buiten

De nieuwe Forbo vloeren zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook nog eens CO2 neutraal en bevatten geen ftalaten, weekmakers en minerale olie. De belangrijkste grondstoffen van Marmoleum zijn:

  • lijnzaadolie, afkomstig uit de zaden van de vlasplant
  • houtmeel uit gecontroleerde bossen
  • jute, voor de rug van de vloer

Marmoleum Marbled draagt bij aan een gezond binnenklimaat en past perfect bij u als u duurzaamheid hoog op de agenda heeft staan. Daarnaast zijn de vloeren eenvoudig schoon te houden en uiterst betrouwbaar.

Marmoleum Marbled

Forbo vloeren bij Van Voorst Projektendienst

Bent u geïnteresseerd in de vloeren van Forbo? Neem contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring met Forbo en adviseren u graag!