Nieuws
Modul Up vloer

Vliegensvlugge transformaties met Modul’Up vinyl vloeren

Wilt u een nieuwe vloer, maar moet dit wel vliegensvlug gelegd worden? Bijvoorbeeld omdat uw werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk moeten in het bedrijfspand? Of omdat u uw zaak niet wilt sluiten tijdens de transformatie? Dan is Modul’Up van Forbo de oplossing voor u!

Modul Up vloer

De unieke Forbo Modul’Up vinyl vloeren

Modul’Up vinyl vloeren van Forbo zijn uniek omdat we deze vloeren kunnen leggen zonder dat we hoeven te lijmen. Dus gaat u verhuizen? Dan kunnen we de vloer eenvoudig eruit halen en opnieuw gebruiken. En we kunnen de vinylbanen zelfs over uw bestaande harde vloeren leggen!

Modul Up vloer

Dit scheelt u heel veel tijd: we hoeven niet eerst uw huidige vloer weg te halen voordat we aan de slag kunnen met de nieuwe vloer. U heeft geen overlast of nare geuren tijdens de verbouwing én u kunt meteen na de installatie over uw splinternieuwe vloeren lopen. Ideaal!

De vele voordelen van Forbo Modul’Up

Onderstaande voordelen zijn stuk voor stuk redenen waarom wij enthousiast zijn over deze nieuwe collectie van Forbo!

  • We kunnen de vloer snel, gemakkelijk en kostenefficiënt plaatsen.
  • We hoeven de ondervloer vooraf niet te egaliseren. De Forbo Modul’Up kan namelijk over bestaande harde vloeren heen gelegd worden.
  • Bij renovaties besparen we tot wel 50% aan tijd ten opzichte van de tijd die nodig is bij een te verlijmen vloer. Dit komt omdat we geen wachttijden voor droging van de lijm en uitharden van de egaline hebben.
  • U kunt gewoon doorwerken in het pand tijdens de werkzaamheden. Er komen namelijk geen stofwolken of nare geurtjes vrij!
  • En mocht u toch eens wat anders willen? Dan zijn de vloeren eenvoudig en snel te verwijderen en/of te hergebruiken.

Aansprekend design

Modul’Up vloeren zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi. Het aansprekende design straalt rust uit. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit vier natuurlijke houtdessins. Of gaat u voor een robuuste uitstraling met de cementlook vinylbanen?

De collectie bestaat uit 20 verschillende kleuren, van aansprekende grijstinten tot natuurlijke houtstructuren. U kunt deze vloeren ook combineren met de andere producten van Forbo, zoals Marmoleum, Allura, Sphera en Flotex.

Modul Up vloer

Gelderhorst te Ede

Bij de Gelderhorst te Ede hebben wij deze vloer ook mogen leggen. Het resultaat mag er zeker zijn! Hieronder ziet u de projectfoto’s. Klik op de foto voor grotere afbeeldingen.

Wilt u ook een vliegensvlugge transformatie? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!