Nieuws
Desso Granite tapijt

Desso Granite: tapijt met een ruig karakter

Desso heeft nieuwe tapijttegels onder de naam Granite. Prachtig tapijt met een ruig karakter! Wat we daarmee bedoelen, ziet u al snel als u de foto’s bekijkt. De ruwe texturen en natuurlijke tinten doen denken aan de onvoorspelbaarheid van de vulkanische aarde. Lees hier meer over deze nieuwe collectie van Desso.

Desso Granite tapijtDesso Granite

De tapijttegels van Desso Granite vallen op door het driedimensionale effect en de natuurlijke kleurtinten die gecombineerd kunnen worden met opvallende felle kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie felrood met subtiel grijs? Of zachtgeel met vurig oranje? Hoe dan ook: uw vloer springt in het oog met deze collectie!

Desso Granite tapijt

Keuze in soort tapijtrug

Desso Granite tapijttegels hebben standaard een 100% recyclebare EcoBase tapijtrug. Is het belangrijk dat er geen geluiden te horen zijn wanneer mensen over de vloer lopen? Dan kunt u ook kiezen voor een SoundMaster (Lite) akoestische rug. Dit reduceert het geluid, waardoor u in alle rust aan het werk kunt.

Cradle to Cradle® Silver gecertificeerd

Desso Granite is Cradle to Cradle® Silver gecertificeerd. Dit houdt in dat kwaliteit geborgd is op het gebied van materiaalkeuze, hergebruik, invloed op mens en milieu en het productieproces. Desso vindt het milieu erg belangrijk en gaat als Cradle to Cradle®-bedrijf verder dan wat de meeste bedrijven verstaan onder duurzaamheid.

Desso Granite tapijtDesso

Desso is al jaren een betrouwbare leverancier van kwaliteitsvloeren die bijdragen aan het welzijn van mens én milieu. Wilt u meer weten of heeft u interesse in Desso Granite tapijttegels? Wij helpen u graag.