Nieuws
Interface level set

Interface tapijt en LVT: een prachtige combinatie

Interface heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht: maar liefst 28 luxe vinyltegelvloeren onder de naam Level Set. Deze luxe vinyltegels kunnen perfect gecombineerd worden met de tapijttegels van Interface. Deze combinatie zal u verrassen!

Het is speels, krachtig en uniek. En dat niet alleen, het zorgt bijvoorbeeld ook voor een goede akoestiek en het is goed voor de luchtkwaliteit in bedrijfsruimtes. Lees hier meer over Interface vloeren.

LVT Level Set-collectie

De nieuwe LVT Level Set-collectie van Interface is een lust voor het oog. Door de ruime keuze vindt u altijd wel een vloer die aansluit op uw wensen. Ook biedt deze collectie de volgende voordelen:

  • Superieure akoestiek
  • Lijmvrije installatie
  • Weinig vluchtige organische stoffen
  • Indrukwekkende duurzaamheid

De LVT tegels hebben een Ceramor™-coating van keramische parels. Dit geeft een mooie, duurzame en krasvrije afwerking. Door deze slijtvastheid kunt u jarenlang van uw LVT-vloerbedekking genieten.

Interface level setOok zijn deze LVT vloeren voorzien van een geïntegreerde Sound Choice™ backing, die voor een superieure akoestiek zorgt. Zo minimaliseert deze vloer het lawaai en dat verhoogt de productiviteit!

LVT tegels en tapijt combineren

Omdat de LVT collectie vergelijkbaar is met de hoogte en grootte van de Interface tapijttegels, zijn deze twee vloeren perfect te combineren. Ook de stijlen sluiten naadloos op elkaar aan. Een prachtige combinatie!

Interface LVTDoor te profiteren van de voordelen van beide vloeren, heeft u ook nog eens geen overgangsstroken of overbruggingen nodig. Ideaal wanneer u zones aan wilt brengen of een speels effect wilt creëren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Interface vloerbedekking? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring met Interface kunnen wij u op maat adviseren.