Nieuws
Milliken tapijttegels

Speelse en duurzame Milliken tapijttegels

Milliken tapijttegels zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer duurzaam. Bij dit project hebben we deze tapijttegels in vier verschillende kleuren gebruikt, wat een speels effect geeft.

Milliken tapijttegels

Door de vier kleuren en verschillende legrichtingen creëerden we verschillende eilanden. Toch is het allemaal een mooi geheel geworden. Creativiteit alom in dit grote bedrijfspand!

Milliken tapijttegelsMilliken vloeren

Milliken vloeren vallen op door hun oneindige kleuren, structuren en patronen. Ook staat duurzaamheid duidelijk voorop bij dit bedrijf. Alle producten die de fabriek verlaten, dragen bij aan het verbeteren van het dagelijks leven, de gezondheid en veiligheid. Zo verspillen ze zo weinig mogelijk en vinden ze recycling belangrijk.

Milliken tapijttegels

Speels effect

In dit grote kantoorpand hebben we een speels effect gecreëerd door gebruik te maken van dezelfde vloer in verschillende kleuren. Ook zijn de vloeren in verschillende richtingen gelegd.

Milliken tapijttegels

De vloeren in de gang lopen naadloos over in de vloeren in de kantoren, wat zorgt voor een mooie verbinding. Ook de muren zijn geschilderd in dezelfde kleurcontrasten als de vloer. Dit bewijst dat speelsheid en creativiteit hand in hand kunnen gaan met rust en eenheid.

Milliken tapijttegels

Meer informatie

Wilt u ook een Milliken vloer in uw bedrijfspand of wilt u advies? Wij hebben jarenlange ervaring in tapijttegels leggen en wij helpen u graag. Neem gerust eens contact met ons op.

Milliken tapijttegels