Nieuws
inspirerende tapijtvloer

Inspirerende tapijtvloeren

Tapijt is nog steeds erg populair in de projectstoffering. Tapijttegels bieden veel mogelijkheden in maten, kleuren en patronen. Hierdoor kan in iedere ruimte een prachtig eindresultaat gecreëerd worden. Ook is tapijt gunstig voor de akoestiek en geluidsdemping in een ruimte. In dit blog laten we u graag vier mooie projecten met tapijtvloeren zien. Kijkt u met ons mee?

Natuurlijke elementen met tapijtvloeren

Dat tapijttegels een speels en creatief geheel kunnen creëren, bewijst dit unieke project bij Unik in Cuijk. In dit bedrijfspand wordt er gespeeld met textuur en kleur in de vloeren. Door te kiezen voor tapijtvloeren met natuurlijke elementen, wordt iedere ruimte een eyecatcher op zich. De combinatie met het fotobehang op de muur maakt de ruimtes helemaal af. In dit project maakten we gebruik van de Touche & Tones collectie en de Human Connection collectie, beide van Interface.

Unik Touche en Tones Interface blauw

Perfecte combinaties met tapijtvloeren

Wist u dat het ook mogelijk is om uw huisstijl terug te laten komen in een vloer? Bij Häfele in Apeldoorn is het resultaat verbluffend. Het interieur is een combinatie tussen Moduleo en Desso vloeren. Er is daarbij gebruik gemaakt van de kleuren rood en grijs. Deze combinatie straalt rust uit en vult elkaar perfect aan. We hebben gebruik gemaakt van de Desso Fuse Create.

Rustige uitstraling door tapijtvloeren

Heeft u liever een iets rustigere vloer, maar wel met een speels effect? Ook dat is mogelijk. Bij Skyliner in Veenendaal hebben we Desso Essence Maze vloeren gelegd. Deze tapijtvloeren hebben een rustige kleur, maar wel een sprekend patroon. Hierdoor springt de vloer in het oog zonder dat het druk overkomt. Wilt u wel een statement maken? Deze vloeren zijn ook verkrijgbaar in felrood, groen en marineblauw.

Skyliner tapijtvloeren

Design tapijtvloeren

In het kantoor van Optimizely in Amsterdam hebben we een prachtige designvloer van tapijt gelegd. Deze designvloer is ontworpen door een architect en is gelegd met tapijttegels van Interface. Het resultaat is een creatieve vloer die ook nog eens erg duurzaam is. Door het patroon op deze manier te leggen, wordt er een bijzonder 3D effect gecreëerd.

Optimizely tapijt

Tapijtvloer nodig?

Bent u op zoek naar een tapijtvloer in uw bedrijfspand? Wij hebben jarenlange ervaring in tapijttegels leggen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.