Nieuws
Luminous carpets

Luminous Carpets™: LED-tapijtverlichting

Desso en Philips hebben hun krachten gebundeld met hun licht doorlatend tapijt, Luminous Carpets™.

Met LED-tapijtverlichting kunt u uw logo, een tekst of zelfs een video tonen op uw tapijt. De beleving van de ruimte wordt hiermee positief beïnvloed, mensen zijn verrast en worden persoonlijk aangesproken.

De eindeloze mogelijkheden van Luminous CarpetsTM zorgen voor interactie met bezoekers op een nieuwe manier.

Luminous carpetsLED-tapijtverlichting

Door LED-tapijtverlichting is het mogelijk om gasten te inspireren, informeren en persoonlijk aan te spreken. Denk aan het tonen van duidelijke markeringen van bijvoorbeeld vluchtwegen, een welkomstgroet, de actuele wachttijd of actueel nieuws.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen logo, video of infographic laten zien bij binnenkomst. De sfeer van uw pand verbetert door het combineren van licht met ontwerp en kleur. Bekijk in deze video de mogelijkheden van de Luminous Carpets™.

Interactie met uw bezoekers

Met een simpele tool kunt u de boodschap die getoond wordt aanpassen. Met één druk op uw telefoon, tablet of computer past u het bericht, de afbeelding of de video aan. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Pas de informatie eenvoudig aan op de situatie, wanneer en waar u maar wilt. Dit is een unieke manier om de interactie te zoeken met uw bezoekers. Uw vloer wordt hiermee dé nieuwe tool om mensen te informeren en te inspireren.

Hoe werkt het?

De LED verlichting is gebouwd in sterke units die de lampjes beschermen tegen vuil. Het hoogwaardige Desso tapijt is speciaal ontworpen om de verlichting op de best mogelijke manier uit te laten komen. En dat is zeker gelukt!

Luminous carpets

Luminous Carpets™ zijn op drie manieren te installeren, waardoor het in bijna ieder gebouw gelegd kan worden. In panden met een deels verhoogde vloer kunnen we het op twee manieren installeren. Ook kan de IT installatie verzonken worden in betonnen vloeren. Vervolgens wordt het systeem gekoppeld aan uw tablet, telefoon of computer en kunt u uw boodschap altijd aanpassen.

luminous carpetsLuminous Carpets™ bij Van Voorst Projektendienst

Een vloer is meer dan een vloer alleen. Het bepaalt de hele uitstraling van uw bedrijf. Wat is er dan mooier dan dat het uw eigen huisstijl uitstraalt? Door een mooie tekst of uw logo? Laat Luminous Carpets™ ook leggen door Van Voorst Projektendienst! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.