Nieuws
Flotex Planken van Forbo

Mixen en matchen met Flotex Planken van Forbo

Bent u op zoek naar een unieke vloer in uw bedrijfspand? Met de nieuwe collectie Flotex tapijt planken van Forbo heeft u de vrijheid om zelf een geraffineerd en stijlvol vloerontwerp te maken. Deze collectie bestaat uit modulaire vloeren waarmee u eindeloos kunt combineren. De collectie Flotex Planken bestaat uit zes unieke ontwerpen, zowel beschikbaar in banen als in tegelformaat. Lees hier meer over deze mix-en-match-collectie.

Flotex planks
Veelzijdig en geschikt voor elke omgeving

De mogelijkheden van Flotex Planken zijn eindeloos. Meerdere kleuren binnen één design, een zigzag motief of een visgraat design? Het is allemaal mogelijk. De ontwerpen zijn veelzijdig en lenen zich daardoor goed voor verschillende omgevingen waaronder kantoren en hotels. Voor zorginstellingen zijn de hout en zeegras ontwerpen uitermate geschikt. De natuurlijke en warme uitstraling past goed bij een huiselijke sfeer.

Flotex Forbo planks

De voordelen van Flotex Planken

Flotex Planken zijn comfortabel, veilig en duurzaam. De unieke constructie van Flotex haalt stof en allergenen uit de lucht. Flotex is de enige textiele vloerbedekking met het allergie keurmerk Allergy UK Seal of Approval™. Deze nieuwe collectie biedt vele voordelen:

  • Akoestische vloeroplossing door uitstekende geluidsabsorptie
  • Geschikt voor elke omgeving door de veelzijdigheid
  • Een duurzame oplossing door onverwoestbaar textiel
  • Voorkomt struikelen of uitglijden bij zowel een droge als natte vloer
  • Voldoet aan de HSE natte en droge stroefheid classificaties voor gebruik op vlakke oppervlakken en hellingen

Duurzame productie en onderhoud

Flotex Planken worden geproduceerd met groene stroom. Restafval wordt tot een minimum beperkt en gerecycled in de rug van Flotex. Ook de reiniging is duurzaam: met slechts water en een eenvoudig schoonmaakmiddel wordt vuil moeiteloos verwijderd. De impact op het milieu van elk product wordt gedurende de gehele levensduur gemeten door Forbo.

Forbo Flotex tapijt planken
Iets voor u?

Bent u enthousiast geworden naar deze collectie? Of wilt u graag meer informatie over de vloeren die wij leveren en leggen? Neem dan contact met ons op.