Nieuws
Forbo Marmoleum Cocoa

Forbo Marmoleum Cocoa: Geïnspireerd door chocolade

U leest het goed, een vloer die geïnspireerd is door chocolade. Smelt u al weg bij de gedachte aan zo’n vloer? Echte chocoladekenners gaan verder dan alleen proeven. Ze ruiken, luisteren en kijken. Elk stukje chocolade heeft zijn eigen unieke combinatie en verdient alle aandacht.

Forbo Marmoleum Cocoa

Een goede vloer ook. Zeker een vloer die geïnspireerd is door de geliefde lekkernij. Forbo brengt met de vernieuwde Marmoleum Solid linoleum collectie een aantrekkelijk ontwerp. Lees hier meer en neem contact met ons op voor meer informatie.

De Marmoleum Cocoa collectie

In de Zaanstreek bevinden zich veel marmoleum fabrieken. Ook wordt op dit ’s werelds oudste industriegebied veel chocolade geproduceerd. U snapt het al. Dit was de inspiratiebron voor de nieuwe Marmoleum Cocoa.

Forbo maakt met deze collectie een combinatie van marmoleum en cacaoschillen. Als kleurpigment worden de cacaoschillen over het marmoleum gestrooid. Hierdoor ontstaat er een unieke combinatie in kleur en structuur. Deze structuur oogt natuurlijk en geeft uw ruimte een eigentijdse uitstraling.

Een duurzame vloerbekleding

Een Forbo vloer kenmerkt zich door een hoge mate van duurzaamheid. Deze vloeren zijn gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen. Zoals lijnolie, houtmeel en kalk. Een duurzame bekleding van uw vloer. Met het gebruik van de restproducten uit de cacao-industrie vergroot Forbo zichtbaar het duurzame karakter van de vloeren.

Bekroond met de iF design award 2017

Naast het verbeteren van het duurzame profiel van linoleum zorgt Forbo met het gebruik van cacaoschillen ook voor een subtiel design. Iets wat niet onopgemerkt is gebleven. De collectie is namelijk bekroond met de iF Design-award van 2017.

Forbo Marmoleum Cocoa

Marmoleum Cocoa is verkrijgbaar is vijf kleuren. Van witte, melk tot pure chocolade. Wilt u de intensiteit van de collectie zelf ervaren? Of wilt u meer informatie over Forbo vloeren? Neem dan contact met ons op.