Nieuws
Nieuwe vloeren in ons kantoor

Nieuwe vloeren in ons kantoor: een hele metamorfose

Wij weten natuurlijk als geen ander wat het effect is van een nieuwe vloer. Ook op ons kantoor werd het tijd om nieuwe vloeren te leggen. En het verschil is duidelijk merkbaar!

DSCF4103 e1492778858201

De keuze is gevallen op vier verschillende, opvallende vloeren van Moduleo Moods, Project Floors, Tarkett en Forbo Allura. Het resultaat mag er zijn!

DSCF4104 e1492778958279

Moduleo Moods

De Moduleo Moods vloer is misschien wel de opvallendste van ons kantoor. Er zijn maar liefst 15 motieven waar we uit konden kiezen om onze unieke vloer te creëren.

WP 20170323 13 33 07 Pro

We kozen voor wiebertjes in zowel lichte als donkere kleuren. Het hoogwaardige vinyl heeft dankzij de verschillende kleuren en het motief een prachtig 3D effect.

Nieuwe vloeren bij Van VoorstProject Floors

Ook hebben we een PVC vloer gelegd van Project Floors. Dit PVC ligt in een visgraad en lijkt sprekend op echt hout. En dat is ook waar Project Floors zo goed in is. Door hun bijzondere productiewijze lijken de PVC vloeren meer dan ooit op de materialen waarop ze geïnspireerd zijn.

Nieuwe vloeren in ons kantoor

Tarkett PVC tegels

Tarkett PVC tegels staan voor duurzaamheid. Wij hebben gekozen voor donkergrijze Tarkett PVC tegels om de rust te bewaken tussen de verschillende vloeren. Het mooie steenmotief komt uitstekend tot zijn recht in ons kantoor.

DSCF4117

Forbo Allura

Forbo Allura is een opvallende PVC vloer die in veel verschillende houttinten verkrijgbaar is. Wij hebben gekozen voor het Hongaarse Punt patroon.

Omdat deze vloer in aanraking komt met alle andere vloeren, hebben we een zwarte rand toegevoegd. Hiermee creëren we een eiland en zijn de verschillende vloeren opgedeeld in vier verschillende vakken.

WP 20170331 16 29 50 Pro

We zijn erg trots op het resultaat en we raden de vloeren stuk voor stuk van harte bij u aan. Wilt u zien hoe het geworden is? Kom gerust eens bij ons langs.