Nieuws
Mixonomi blauw

Ontdek de nieuwe iD Mixonomi vinyltegelcollectie

Altijd al uw eigen vloerontwerp in uw bedrijfspand willen hebben? Dan is de nieuwe modulaire vinyltegelcollectie ID Mixonomi van Tarkett wellicht wat voor u. Met de Mixonomi collectie heeft u altijd een vloer die uniek is en speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Bekroond met de Red Dot Award is deze collectie een echte eyecatcher binnen uw bedrijf. Lees hier meer over deze unieke collectie.

Oneindig combineren

Voor deze nieuwe collectie heeft Tarkett goed uitgepakt. De vinyltegels van deze bijzondere vloer zijn namelijk in zeven grafische vormen, 33 kleuren en vijf kleurpaletten verkrijgbaar. Met de vele kleuren en vormen kunt u oneindig combineren tot de juiste vloer voor uw bedrijf gecreëerd is. Wilt u meerdere vormen en kleuren combineren? Geen probleem. De losse tegels kunnen wij gemakkelijk samenvoegen waardoor u een unieke op maat gemaakte vloer heeft.

De vloerkleuren en patronen zijn geïnspireerd op verschillende plekken overal ter wereld: van India  tot Londen. De ontwerpers van Tarkett hebben bijzondere plekken bezocht die tot de verbeelding spreken. Samen met het ontwerpbureau Peclers in Parijs heeft Tarkett deze kleurrijke en unieke collectie samengesteld.

Uw eigen ontwerp

Door de vele mogelijkheden kunt u uw eigen vloer ontwerpen met de vormen en kleuren die passen bij uw pand en type bedrijf. Tarkett heeft voor elke sfeer wel een bijpassende kleur. Wilt u uw eigen vloer ontwerpen? Dat kan met de iD Mixonomi configuratiemodule. Dit is een gratis online tool waarin u het gewenste patroon en de kleur kunt combineren in een eigen gekozen ruimte.

Bij een elegante en luxueuze ruimte zijn er donkere en diepe kleuren, maar wanneer u voor een comfortabel en gezellig interieur gaat kunt u kiezen voor vrolijke en neutrale kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een stijlvolle en exotische inrichting te gaan. Pittige en warme kleuren passen daar goed bij. Als u wilt gaan voor smaakvol, fris en charmant zijn zachte pastelkleuren eerder van toepassing. En als u uw ruimte op een speelse en gedurfde manier wilt inrichten, zijn de vinyltegels ook te bestelling in krachtige hoofdkleuren.

Red Dot Award

De Red Dot award is in de designwereld één van de meest gerespecteerde prijzen. Deze prijs staat voor design en innovatie. Al in 2017 heeft de iD Mixonomi modulaire luxe vinyltegelcollectie de kwaliteitsprijs voor Product Design in ontvangst mogen nemen. De innovatieve ontwerpersaanpak en creatieve mogelijkheden van deze collectie speelden hierbij een belangrijke rol.

Meer weten?

Wilt u ook uw eigen vloer ontwerpen? Gebruik de configuratietool waarin u net zolang kunt ontwerpen totdat u de perfecte vloer heeft gevonden. Wilt u een vloer bestellen of meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.