Nieuws
Tarkett Mixonomi

Tarkett iD Mixonomi: durft u het aan?

Tarkett heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht: iD Mixonomi. Dit zijn zeer gedurfde luxevinylvloeren, waar u uw creativiteit volledig in kwijt kunt.

Deze collectie heeft niet voor niets de felbegeerde ‘Red Dot Award: Productdesign 2017’ gewonnen. Mix en match met diverse vormen en kleuren totdat u uw perfecte vloer heeft samengesteld!

Unieke vloeren met iD Mixonomi

Bent u op zoek naar een unieke vloer? Dan is iD Mixonomi echt een collectie die u moet bekijken. Deze luxevinyltegels zijn te verkrijgen in maar liefst zeven verschillende grafische vormen die volledig in elkaar passen. Van een ruit en een driehoek tot een rechthoek en een wieber.

Tarkett

Ook zijn er drie mini’s verkrijgbaar die de vloer een klassieke tint geven. Daarnaast is er de keuze uit maar liefst 33 kleuren. Hiermee ontwerpt u een unieke vloer die echt alleen u heeft!

Red Dot Award

De Red Dot Award is één van de grootste designwedstrijden ter wereld. De winnaars van deze wedstrijden hebben een uitzonderlijke designkwaliteit. Tarkett heeft met iD Mixonomi de prijs in de wacht gesleept in de categorie Productdesign 2017. Tarkett heeft hiermee gewonnen van deelnemers uit 54 landen en ongeveer 5.500 producten en innovaties. Dat zegt genoeg!

Tarkett Mixonomi

Tarkett

Tarkett is al meer dan 125 jaar gespecialiseerd in bijzondere vloeren die de levensomstandigheden verbeteren. Zo is recycling een belangrijk onderdeel in het productieproces en leveren de vloeren een positieve bijdrage aan de binnenlucht kwaliteit.

Tarkett blijft altijd zoeken naar verbetering en de ontwikkelingen staan nooit stil. Dit maakt Tarkett vooruitstrevend en betrouwbaar. Ze blijven ons verbazen met hun nieuwe collecties, zoals ook de iD Mixonomi!

Tarkett bij Van Voorst Projektendienst

Wij hebben door de jaren heen zeer positieve ervaringen met Tarkett. Daarom raden wij deze vloeren van harte bij u aan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.