Nieuws
Interface tapijttegels weg wijzen corona

Terug naar kantoor: hoe creëert u veilige werkruimtes?

De maatregelen rondom het coronavirus worden langzaamaan versoepeld. Veel werknemers verruilen in de komende periode hun thuiswerkplek voor hun vertrouwde plek op kantoor. Voor werkgevers komt daarmee de uitdaging: hoe creëer ik een veilige werkomgeving met 1,5 meter afstand? In dit blog leest u meer over de rol die vloeren hierin kunnen betekenen.

Route door tapijttegels

Met kant-en-klare tapijtvervangende tegels kunt u een duidelijke, constante en visuele routering in uw pand aanbrengen. De pijl kan in alle richtingen wijzen. Zowel Tarkett als Interface bieden deze kant-en-klare tapijttegels aan. Deze tapijttegels zijn een eenvoudige en kostenefficiënte oplossing. De tegels passen bij uw kantoorindeling en zijn verkrijgbaar in de internationale veiligheidskleuren geel en zwart (Tarkett) of in een diversiteit aan kleuren (Interface). De tegels zijn duurzaam en direct leverbaar. Als de tapijttegels niet meer nodig zijn, kunnen ze duurzaam gerecycled worden.

Desso tapijttegels weg wijzen corona

Design oplossingen

Naast het aangeven van routes, kunnen vloeren ook een uitstekende design oplossing zijn om afstand te houden. Zo kan er met verschillende kleuren gespeeld worden om bijvoorbeeld ‘eilanden’ te maken of kunnen er looppaden gecreëerd worden. In gangen kunt u een scheidingslijn aanbrengen en bepaalde zones creëren in een kantoortuin. Zeker met tapijttegels bent u flexibel en kunt u een kantoorinrichting opstellen die past bij de huidige maatregelen.

Zones creëren met vloeren