Nieuws
Tarkett iQ Surface

Tarkett iQ Surface: een collectie voor creativiteit

Bent u op zoek naar een uitstekende vinylcollectie die uw pand een opfrisser geeft? De iQ Surface collectie van Tarkett geeft alle ruimte aan creativiteit. Deze vinylvloeren, bestaande uit vijf kleurstalen, zijn door Tarkett ontworpen in samenwerking met een Zweeds designstudio. Het resultaat zijn verbluffende vloeren die in iedere ruimte opvallen. De iQ Surface collectie van Tarkett staat voor eindeloze kleurcombinaties die inspireren.

Terrazzo vloeren

iQ staat voor “intelligence quality”, wat inhoudt dat alle vloeren duurzaam, functioneel én hoogwaardig zijn. De iQ Surface vloeren zijn extreem sterk en veerkrachtig en staan garant voor jarenlang plezier. Deze veelkleurige ontwerpen passen uitstekend in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen, maar misstaan ook zeker niet in omgevingen waar de focus ligt op design, zoals in hotels, restaurants en kantooromgevingen. Bijzonder aan deze vloeren is de terrazzo uitstraling. Dit betekent dat de vloer lijkt op het welbekende marmer zoals u dat vroeger in oude schoolpanden zag. In de vloer zitten kleine korrels die zijn gedrukt en na droging een eenheid vormen. Dit geeft de vloeren een speels effect mee.

iQ Surface: vijf collecties

iQ Surface bestaat uit vijf collecties. Deze collecties hebben ieder zijn eigen prachtige kleuren en kunnen ook bijzonder goed gecombineerd worden.

De collectie Contrast bestaat uit lichte en donkere monotone kleuren. Dit pallet is de rustigste uit de serie en dat straalt het ook uit. Grijze, witte en zwarte kleuren domineren deze collectie. Een andere rustige collectie is de collectie Sober. Deze collectie straalt volwassenheid en klasse uit en bestaat uit blauwe tonen die worden gecombineerd met grijstinten en beige.

Collectie Contrast

Collectie Contrast

Collectie Sober

Collectie Sober

Recht hiertegenover staat de collectie Vivid. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat deze collectie uit levendige kleurcombinaties. Dit maakt de collectie eigentijds, zonder dat het té overweldigend wordt.

Bent u op zoek naar een uitdagendere kleur? Dan is de collectie Rouge een interessant optie. Tarkett beschrijft deze collectie als een “elegante, warme rode en jeugdige expressie”. De collectie Rouge is speels maar heeft tegelijkertijd wel een elegante uitstraling. Deze kleuren contrasten prachtig met bijvoorbeeld stalen meubelen. En bent u gek op de natuur? De collectie Dimmed doet met haar mistig groene en groenblauwe kleuren denken aan een rustgevende boswandeling. De kleuren geven een ruimte rust, maar vallen wel meteen op.

Meer informatie

Bent u onder de indruk van de nieuwe Tarkett vloeren en wilt u deze ook in uw pand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Collectie Vivid

Collectie Vivid

Collectie Rouge

Collectie Rouge

Collectie Dimmed

Collectie Dimmed