Nieuws
project floors commerciele ruimte

Project Floors: Vinyl designvloeren voor ieder gebouw

Project Floors biedt slijtvaste vloeroplossingen voor ieder gebouw. De vinyl designvloeren zijn niet te onderscheiden van echt hout, steen en keramiek. Project Floors is al jaren een trouwe leverancier van ons en wij brengen deze vloeren dan ook graag extra onder de aandacht.

project floors commerciele ruimteVinyl designvloeren voor commerciële ruimtes

Een uniek en aantrekkelijk design van uw commerciële ruimte werkt als een magneet. Klanten lopen binnen en willen uw winkel ervaren. De impact van een vloer is daarbij erg groot. Kies daarom voor de unieke designvloeren van Project Floors. Deze vinyl designvloeren zijn waterbestendig, eenvoudig schoon te houden en hebben een lange levensduur.

project floors commerciele ruimte

U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, prints en texturen. Deze materialen zijn onderling te combineren, waardoor u uw persoonlijke, unieke vloer creëert. De vinylvloeren zijn verkrijgbaar in vijf diktes. Afhankelijk van de gebruiksintensiviteit, kiest u de dikte die bij uw ruimte past. Zo bepaalt u per ruimte wat nodig is en betaalt u nooit teveel.

Vinyl designvloeren voor hotels en restaurants

Een warme ambiance, dat is wat een hotel of restaurant wil uitstralen. Klanten moeten zich er fijn voelen en het aanbevelen aan hun familie en vrienden. De prachtige vloeren van Project Floors geven uw klanten meteen het gevoel alsof ze thuis zijn.

project floors commerciele ruimteDe designvloeren die sprekend lijken op echt hout, steen of keramiek, geven de perfecte uitstraling aan het hotel of restaurant. Vinyl designvloeren van Project Floors kunnen door hun waterresistentie zelfs in badkamers gelegd worden. Vloerverwarming onder de vloeren van Project Floors is geen enkel probleem.

project floors in restaurant

Vinyl designvloeren voor zorginstellingen

Voor zorginstellingen is een harmonieuze omgeving van belang. De omgeving kan voor een aanzienlijke verbetering van het welzijn van de patiënten en bewoners zorgen. Met dit in het achterhoofd, is de keuze voor een vloer erg belangrijk. De vloeren van Project Floors zorgen voor de juiste uitstraling. Daarnaast zijn de hoge kwaliteit vloeren van Project Floors slip proof en uitermate geschikt voor gebruik met rolstoelen.

project floors zorginstelling

Deze vloeren scoren hoog op duurzaamheid en stevigheid. Natuurlijk is hygiëne ook een belangrijke factor in de zorgsector, daarom zijn vinyl designvloeren van Project Floors bijzonder eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Project Floors bij Van Voorst Projektendienst

Wilt u meer weten over Project Floors of wilt u deze prachtige vinyl designvloeren laten leggen door ons? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

project floors commerciele ruimte