Nieuws
Objectflor vloer

Objectflor Nederland: de mooiste vloeren

Objectflor Nederland levert de mooiste design-, rubberen- en vinylvloeren. Met hun moderne CNC machines kunnen ze uw vloer geheel op maat ontwikkelen. Door de geavanceerde waterstraal-snijtechniek zijn alle motieven mogelijk. Bij Objectflor Nederland vindt u altijd een vloer die bij u past!

Maatwerk ontwerp

Wenst u een maatwerk ontwerp? Dat is mogelijk bij Objectflor! Laat uw droomvloer ontwerpen en ontwikkelen door een betrouwbare partner die succesvol is in de Europese markt. Objectflor kan uw maatwerk vloer laten maken met bijvoorbeeld:

Objectflor motief Objectflor wegbewijzering

Objectflor designvloeren in 3D software

Objectflor Nederland heeft hun designvloeren in 3D software geïntegreerd. U kunt met deze software alle vloervarianten in een foto van uw ruimte uitproberen. Zo krijgt u een goed beeld van de vloer, maar ook van het gehele plaatje. U ziet meteen of de Objectflor vloer mooi staat bij de rest van de inrichting. Dit helpt u bij de keuze van de juiste vloer.

Objectflor 3d visualiser

Objectflor Nederland collecties

Objectflor Nederland heeft 10 unieke collecties met 829 kleuren voor elke stijl. Objectflor is gespecialiseerd in design, rubberen en vinyl vloeren.

Hun design vloeren vallen samen onder de naam LVT Design Flooring en deze collectie bestaat uit maar liefst 6 lijnen. Binnen deze lijnen heeft u veel keuze uit verschillende hout-, steen- of grafische patronen.

Rubberen vloeren

Rubberen vloeren bieden u veel voordelen, namelijk:

  • Ze hebben een extreem lange levensduur
  • Ze zijn arm aan schadelijke stoffen
  • Ze zijn milieuvriendelijk
  • Ze zijn permanent elastisch
  • Ze zijn recyclebaar
  • Ze zijn thermisch te verwerken

Vinyl vloeren

De vinyl vloeren van Objectflor Nederland zijn slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. De robuuste kwaliteit maakt dat vinyl vloeren zeer geschikt zijn voor ziekenhuizen, scholen, sporthallen en openbare instellingen.

De keuze uit kleuren en motieven is enorm. Er zit altijd een vinyl vloer bij die bij u past.

Meer informatie

Heeft u vragen over de vloeren van Objectflor Nederland? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij zijn ervaren in het leggen van de diverse kwalitatieve vloeren van Objectflor.