Nieuws
Moduleo Moods

Moduleo Moods: Creëer uw eigen vloer

Creëer uw eigen vloer met de collectie van Moduleo Moods. Marcel Lapère, vertegenwoordiger van Moduleo, bracht ons deze week een kit waarmee u de verschillende vloeren kunt combineren voor de perfecte vloer.

Toen we deze collectie zagen waren we meteen overtuigd. U vast ook! Welke vloer u ook zoekt, Moduleo Moods biedt u een originele vloer die uw ruimte helemaal af maakt. Ideaal voor (binnenhuis) architecten!

Creëer uw eigen vloer

Met deze collectie kunt u uw eigen vloer creëren, zodat het helemaal naar uw wens is. Wat uw smaak ook is, van klassiek elegant tot superdynamisch, u vindt uw perfecte vloer gegarandeerd in de collectie van Moduleo Moods.

Er zijn maar liefst 15 motieven waar u uit kunt kiezen om uw vloer te creëren. Naast de motieven, kiest u ook het soort vinyl.

Gaat u voor steen- of houttexturen? Deze texturen komen uit het assortiment van Moduleo Transform en Moduleo Impress. Uit alle mogelijkheden kunnen maar liefst 110 prachtige vloerdesigns gekozen worden, voor ieder wat wils!

Steen- of houttexturen

In het assortiment van Moduleo vindt u verschillende vloeren met steen- of houttexturen. Deze vloeren zijn van hoogwaardig vinyl, maar hebben het uiterlijk van een echte stenen of houten vloer. Zo heeft u wel de voordelen, maar niet de nadelen van deze materialen!

Moduleo texturen

Stenen vloeren zijn prachtig, maar voelen vaak koud en hard aan. Bovendien zijn stenen vloeren lastig te plaatsen. Een houten vloer is ook erg mooi, maar qua onderhoud is een houten vloer vaak duur en tijdrovend.

De Moduleo vinyl vloeren zijn hoogwaardig, bieden veel comfort en hoeven niet geschuurd, gepolijst of gelakt te worden. Verwijder na de installatie los vuil met een stofzuiger of stofwisser en reinig het machinaal met PU conditioner.

Moduleo Transform

Moduleo Transform is een prachtige collectie met natuurlijke hout- en steentexturen. De vloeren zijn voorzien van een dikke slijtlaag, waardoor het geschikt is voor ruimten die vaak gebruikt worden, zoals kantoren of woonkamers.

Bovendien hebben de Moduleo Transform vloeren een PU-beschermlaag, waardoor het een uitstekende vlekbestendigheid heeft.

Moduleo Impress

Moduleo Impress heeft diverse vloeren in het assortiment met verschillende hout- en steentexturen. Deze collectie is een eerbetoon aan de kracht en pracht van de natuur.

De naam is niet voor niets ‘Impress’, de vloer ziet er natuurlijk uit door een impressionante reliëfdruk. Van visueel 3D effect tot een strakke vloer, combineer de texturen zoals u dat wenst.

moduleo grijs bruin