Nieuws
Aluminium jaloezieen

Horizontale jaloezieën: echte sfeermakers

Bent u op zoek naar raamdecoratie dat past in elk interieur? Bekijk ons eigen merk in horizontale jaloezieën eens! De aluminium sfeermakers passen perfect in een modern, strak interieur.

Zoekt u warme, retro raamdecoratie? Dan zijn houten jaloezieën de oplossing. Onze horizontale jaloezieën zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn van goede kwaliteit.

Aluminium  jaloezieën

Van alle raamdecoratie waar u uit kunt kiezen, zijn aluminium jaloezieën het meest warmte werend. Jaloezieën weren de warmte erg goed, wat voor veel mensen een aangename bijkomstigheid is.

Bovendien passen de jaloezieën in elk interieur door de vele kleuren die gekozen kunnen worden. De aluminium jaloezieën uit ons eigen merk kunnen geleverd worden in de volgende diktes:

  • 16 mm.
  • 25 mm.
  • 35 mm.
  • 50 mm.
  • 70 mm.

Bij de horizontale jaloezieën kunt u heel precies de lichtinval regelen. Kiest u voor veel licht? Zet de aluminium jaloezieën dan gemakkelijk open. Wilt u een streepje licht naar binnen laten vallen voor een knusse sfeer? Laat ze dan iets open staan. U kunt de jaloezieën stellen zoals u dat wenst.

Houten jaloezieën

Kiest u voor een klassiek en stijlvol interieur? Dan passen onze houten jaloezieën daar gegarandeerd bij. Houten jaloezieën gaan erg lang mee en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

houten jaloezieen

Regel zelf hoeveel lichtinval u wenst met de eenvoudig te bedienen koorden. Als u de houten jaloezieën open zet, valt er licht naar binnen in een natuurlijke kleur. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse diktes:

  • 25 mm.
  • 35 mm.
  • 50 mm.

Kies uw kleur

Onze aluminium jaloezieën zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, van felle kleuren tot natuurlijke tinten.

Aluminium jaloezieen kleuren

De houten jaloezieën hebben allen een natuurlijke tint. Bekijk welke tint het beste past in het interieur en creëer sfeer met deze prachtige jaloezieën.

houten jaloezieen kleuren

Ladderbanden

Om de horizontale jaloezieën zitten zogenoemde ladderbanden, stoffen banden die van beneden naar boven over de jaloezie lopen.

Deze banden zijn goed zichtbaar, wat maakt dat de kleur hiervan een grote impact heeft op de gehele sfeer die de raamdecoratie uitstraalt.

De ladderbanden zijn in verschillende kleuren en dessins te bestellen.

ladderbanden jaloezieen

Onze showroom

Kom gerust langs in onze showroom voor meer informatie over onze horizontale jaloezieën.

We laten graag zien welk effect raamdecoratie op onze ruimte heeft. Maak een afspraak en ervaar het zelf!