Nieuws
Desso Fuse

Desso Fuse Create

Desso Fuse Create is een prachtig collectie tapijttegels. Deze collectie is zo mooi, dat Desso ermee zelfs het Red Dot Award gewonnen heeft in april dit jaar. Desso tapijttegels zijn zo bijzonder door de kleurovergangen. Wij leggen met trots de vloeren van Desso Fuse Create en vertellen u daarom ook graag meer over deze collectie.

Desso Fuse Create tapijttegels

Desso Fuse Create tapijttegels vallen op en maken van elke ruimte een plaatje om naar te kijken. De zachte kleurovergangen weerspiegelen de steeds veranderende wereld. We kunnen wel concluderen dat de wereld continue in beweging is!

De kleurovergangen gaan van grijstinten naar heldere kleuren. Het adembenemende design slaat een brug tussen deze kleuren.

Desso Fuse Create tapijttegels zijn uitermate geschikt als u een grote ruimte wil voorzien van tapijttegels. De kleurovergangen brengen zones en verdelingen aan in het pand. Uw vloer voelt aangenaam aan en er wordt een ultieme sfeer gecreëerd.

Desso Fuse create web

Door deze tapijttegels is het ook mogelijk om een interieurontwerp naadloos te laten overlopen van de ene in de andere ruimte. Desso Fuse Create tapijttegels zijn beschikbaar in zeven kleurencombinaties en zien eruit als handgeweven textiel.

Desso tapijttegels

Desso tapijttegels staan voor een gezonde en inspirerende woon- en werkomgeving. Deze tapijttegels zijn geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur, kunst en interieurontwerp.

Desso heeft daarmee als doel om het interieur te verbeteren en te verlevendigen. En daar zijn ze zeker in geslaagd, o.a. met hun nieuwe Fuse Create tapijttegels!

Desso bij van Voorst Projektendienst

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Desso bij van Voorst Projektendienst? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij werken al jaren prettig samen met Desso en kunnen u voorzien van goed advies. Blader gerust door ons stalenboek van Desso Fuse Create tapijttegels en stel uw favoriete vloer samen.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.