Nieuws
Desso Stitch vloer

Desso Stitch: Subtiele accentkleuren die de aandacht trekken

Bent u op zoek naar een vloer die rust uitstraalt, maar wel de aandacht trekt? Stitch is een mooie aanvulling in de collectie ‘Make It Your Own’ van Desso en verrast door de subtiele accenten.

Deze accenten bestaan uit gekleurde lijnen, die de ondertonen van handgeweven textiel weergeven. Lees hier meer over de collectie en neem contact met ons op voor meer informatie.

Unieke identiteit

Met een Stitch vloer creëert u een unieke identiteit. Het is dan ook een zeer geschikte collectie als u zoekt naar een vloer die niet standaard is, maar wel rust uitstraalt. De gekleurde lijnen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om de huisstijl van het bedrijf door te trekken in de vloer.

Desso Stitch vloer

U kunt kiezen uit vier verschillende tinten ondergrond en drie verschillende accentkleuren. Hierdoor zijn er twaalf verschillende kleurcombinaties mogelijk, die stuk voor stuk de aandacht trekken.

Desso ‘Make It Your Own’

De collectie ‘Make It Your Own’ van Desso nodigt architecten en ontwerpers uit om speels gebruik te maken van textuur, kleur en materiaaleffecten. Dit met als doel om de vloer een eigen, uniek verhaal te laten vertellen. Want daar is steeds meer vraag naar. We zien een trend dat bedrijven hun eigen sfeer, identiteit en persoonlijkheid willen verwerken in het interieur. En hoe kan dat beter dan in een vloer, wat dé eyecatcher is in elke ruimte?

Make it your own Desso

Cradle to Cradle

Bij Desso staan mensen en milieu altijd voorop. Dat bewijzen zij met hun Cradle to Cradle visie, wat staat voor tapijttegels die bijvoorbeeld de hoeveelheid fijnstof in de binnenlucht verminderen en ongewenst geluid dempen.

Desso AirmasterAlle vloeren binnen de ‘Make It Your Own’ collectie zijn voorzien van een EcoBase™-tapijtrug die 100% herbruikbaar is in het eigen productieproces van Desso.

En dat is niet het enige: de tapijttegels bevatten zelfs 100% geupcyclede kalk van lokale waterleidingbedrijven!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze nieuwe collectie van Desso? Neem gerust contact met ons op. We laten de collectie graag aan u zien in onze showroom.