Nieuws
Desso Airmaster

Een gezond binnenklimaat met Desso AirMaster®

Wist u dat de meeste mensen zo’n 90% van hun tijd binnen doorbrengen? Het is niet voor niets dat Desso aandringt op het creëren van een gezond binnenklimaat.

Het binnenklimaat heeft grote invloed op onze gezondheid en welzijn. Daarom heeft Desso vloeren ontwikkeld, die schadelijke fijnstoffen uit de binnenlucht opvangen én vasthouden. Desso AirMaster® vloeren zijn uw investering meer dan waard.

Desso Airmaster

Desso AirMaster®, wat is het precies?

Desso AirMaster® vloeren zijn speciaal ontwikkeld om schadelijke fijnstoffen uit de binnenlucht op te vangen en vast te houden. Fijne stofdeeltjes worden door het fijne Desso garen met AirFiltersTM® opgevangen.

Grovere stofdeeltjes worden opgevangen door het dikkere garen van Desso DustCollectorsTM®. De unieke structuur van Desso AirMaster® voorkomt vervolgens dat het stof weer in de lucht terechtkomt.

Desso Airmaster

De open structuur van het tapijt zorgt ervoor dat het stof eenvoudig verwijderd kan worden met een stofzuiger.

Dit alles bij elkaar laat verbluffende resultaten zien: Desso AirMaster® tapijt is acht keer effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan vlakke vloeren en vier keer effectiever dan standaard tapijt.

Wat zijn de voordelen?

U profiteert van vele voordelen wanneer u dit projecttapijt laat leggen, zoals:

  • Het voorkomt schadelijke fijnstoffen en daarmee veel gezondheidsproblemen als het aantasten van de longen en ontstekingen.
  • Miljoenen levens worden ermee gered.
  • Geschikt voor mensen met een allergie op basis van de bestanddelen.
  • Het heeft direct een positief effect op ziekteverlof.
  • Het geeft de productiviteit een enorme boost.

Hoe zien de tapijttegels eruit?

Zoals we van Desso gewend zijn, zien de tapijttegels er prachtig uit. Ze zijn niet alleen functioneel, maar passen ook in elk interieur.

De collectie bestaat uit Desso AirMaster®, Desso AirMaster® Elements en Desso AirMaster® Blend. Het verschil van deze collecties is te vinden in de patronen.

Desso Airmaster

Desso AirMaster®

De lussenpooltapijttegel van Desso AirMaster® is standaard verkrijgbaar in achttien uni-kleuren en zes accentkleuren. De donkere, natuurlijke kleuren geven elke ruimte een warme sfeer.

Desso AirMaster® Elements

Deze collectie biedt dezelfde voordelen als degene die eerder in dit blog genoemd zijn. Elements combineert deze voordelen met ongekende ontwerpmogelijkheden.

Houdt u van strak of juist van speels? Het is allemaal mogelijk met de vele kleuren en motieven van deze collectie.

Desso Airmaster Elementsjpg

Desso AirMaster® Blend

Desso AirMaster® Blend vloeren vallen op. Deze tapijttegels hebben een all-over patroon, wat een speels effect geeft. Durft u deze vloer aan?

Desso Airmaster Blend

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u deze tapijttegels laten leggen? Neem gerust contact met ons op.