Nieuws
Desso Desert blauw

Tarkett breidt de Desso Desert collectie uit

Tarkett heeft de bekende Desso Desert collectie uitgebreid met negen nieuwe kleuren. Met de toevoeging van deze nieuwe en gedurfde kleuren kunt u heel veel kanten op. Deze serie komt vooral mooi uit in grote open ruimtes. Dit komt door het unieke ontwerp dat doet denken aan woestijnzand. Hieronder leest u wat deze collectie zo bijzonder maakt.

Desso Desert paars

Desso Desert Collectie

De tapijttegels uit de Desso Desert collectie hebben een natuurlijk ontwerp. Hierdoor creëert u van uw bedrijfsruimte een bijzondere en unieke ruimte. Met de bestaande kleuren uit de collectie waren er al tal van mogelijkheden. Maar de toevoeging van de nieuwe kleuren zorgt voor nog meer mogelijkheden. Kiest u voor één van de nieuwe gedurfde kleuren, die bestaan uit oranje, rode, groene, paarse, blauwe en groene accenten? Of kiest u voor een neutrale kleur?

Spelen met kleuren

Wilt u uw bedrijfsruimte een luxe uitstraling geven? Dan zijn de tegels uit de Desso Desert serie een goede keuze. De tegels zijn 50 x 50 cm en hebben een gemêleerd effect. Dit houdt in dat de tegels uit verschillende tinten garen bestaan. Het leuke van deze tapijttegels is dat u verschillende vlakken kunt creëren door te spelen met kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de entree kiezen voor blauwe tapijttegels en in de rest van de ruimte een zandkleurige tegel. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om de ruimte van uw bedrijfspand er prachtig uit te laten zien.

Duurzame tapijttegels

Naast de prachtige look die u kunt creëren met de Desert collectie, zijn de tapijttegels ook nog eens duurzaam. Zo is de onderkant van het tapijt gemaakt van gerecycled materiaal. Zelfs de garen bestaan uit gerecycled materiaal.

Desso Desert groen

Meer informatie

Bent u onder de indruk van de nieuwe kleuren Desso Desert tapijttegels en wilt u deze ook in uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.