Forbo

Forbo vloeren: Made in Holland

Forbo vloerenForbo Flooring BV is een Nederlands bedrijf van wereldformaat. Forbo produceert de Marmoleum vloeren voornamelijk in Krommenie, Coevorden en Assendelft. Deze vloeren zijn bekend over de hele wereld. Forbo gelooft in ‘creating better environments’ en besteedt daarom veel aandacht aan duurzaamheid. Bekijk hieronder de introductievideo.


Forbo vloeren

Forbo vloeren hebben verschillende toepassingen in huis om de vraag van de klant perfect te kunnen beantwoorden. Naast het ongekend populaire Marmoleum hebben ze een breed assortiment aan vloeroplossingen:

Met dit brede scala aan Forbo vloeren zijn oneindig veel mogelijkheden en combinaties mogelijk. Laat u zich bij ons inspireren.

Forbo staat voor duurzaamheid

Wij vinden dat duurzaamheid erg belangrijk is. Daarom leggen wij met veel plezier de duurzame vloeren van Forbo. Voor Forbo is het milieu al jarenlang een vaste waarde. Daarom zorgt Forbo ervoor dat de vloeren een minimale impact hebben op de natuur. Dit doen ze door milieubewuste producten te produceren én de productieprocessen zo milieubewust mogelijk in te richten. Wanneer u voor Forbo vloeren kiest, kiest u tegelijkertijd voor een fijnere omgeving om te werken, relaxen en leven.

Forbo Flooring, sinds 1928

De brede productkennis van Forbo komt voort uit de lange geschiedenis die Forbo met zich meedraagt. In 1928 werden er namelijk drie linoleum producenten samengevoegd tot de Linoleum Union. Pas in 1973 kreeg het concern de naam Forbo. Op dat moment opereerde Forbo al op vijf continenten.

De periodes erna staan in het teken van strategische vernieuwingen en leiden uiteindelijk tot de positie van marktleider in verschillende onderdelen van het bedrijf. Vanaf dat moment is Forbo wereldmarktleider in de linoleum en lijmdivisie en de Flooring System divisie. Laatstgenoemde biedt complete vloeroplossingen in de projectenmarkt aan. Vandaag de dag zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke pijlers van het Nederlandse bedrijf.

Meer weten over Forbo vloeren?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Forbo vloeren? Laat ons u helpen! Neem gerust contact met ons op.