Storax

Storax: Aluminium onderdelen

logoStorax is sinds 1975 leverancier van aluminium producten voor vloeren, wanden, trappen en gevels. Bij het ontwikkelen van deze producten staat een duidelijke visie voorop: kwalitatief hoogwaardige producten leveren, waarbij betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. En dat zien wij terug in hun trapneuzen, vloerprofielen en matten.

Gecertificeerd kwaliteitssysteem

Dat Storax een betrouwbare partner op het gebied van kwaliteit is, blijkt uit het gecertificeerde kwaliteitssysteem. Dit is gecertificeerd volgens de volgende normen:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent veel voor Storax. Daarom steunt Storax verschillende maatschappelijke activiteiten, waaronder Artsen zonder Grenzen en Trees For All.

Storax trapneuzen

De collectie trapneuzen van Storax bestaat uit aluminium, messing en kunststof neuzen in verschillende kleuren. Deze trapneuzen zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Storax heeft daarnaast ook een LED-serie voor bioscopen, theaters en andere donkere ruimtes.

Storax vloerprofielen

Naast trapneuzen kunt u bij ons ook terecht voor Storax vloerprofielen. Hieronder staan de voordelen van Storax profielen op een rijtje:

  • Groot aanbod vloerprofielen
  • Gangbare profielen, leverbaar uit voorraad
  • Scherpe prijzen

Storax matten

Storax biedt verschillende matten zoals entreematten, antislipmatten en badmatten. Het grote voordeel van deze producten is dat ze eenvoudig te reinigen zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten van Storax? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.