Nieuws
De Samenwerking met schilders

De samenwerking met schilders in beeld

Regelmatig werken wij tijdens projecten samen met schilders. Dit is voor de opdrachtgever vaak makkelijker en voordeliger. Inmiddels hebben we samen al veel mooie projecten voltooid, waar we erg trots op zijn. De schilders waar wij mee samenwerken zijn Achterberg Schilders, Rennes Wageningen en Prins Schilderwerken. Benieuwd hoe deze schilders de samenwerking met ons ervaren en welke voordelen het voor u oplevert? U leest het in dit blog.

Achterberg Schilders

Achterberg Schilders is een schildersbedrijf dat al vanaf 1923 actief is en waar wij graag mee samenwerken. Over de samenwerking met ons vertelt Art dat dit altijd goed verloopt. “We hebben in verschillende projecten samengewerkt met Van Voorst en dat verliep altijd prima. Het grootste voordeel is dat je elkaar kent en dat je weet wat je aan elkaar hebt”, aldus Art Achterberg, eigenaar van Achterberg Schilders.

Prins Schilderwerken

We hebben met Prins Schilderwerken onlangs mogen samenwerken aan een project bij de KNZB, waar we erg trots op zijn. Prins Schilderwerken is al bijna 90 jaar expert op het gebied van schilderwerk, totaal onderhoud en glas- en wandafwerking. Deze ervaring is dan ook duidelijk terug te zien in het werk dat zij leveren. Projectleider Tjaco Floor vertelt dat hij tevreden is over de samenwerking en dat de planning altijd goed wordt aangehouden. “Alle handelingen die we uitvoeren, bespreken we van te voren goed met elkaar. De klant heeft hierdoor geen omkijken naar het hele project”, vertelt Tjaco. We kijken uit naar nog heel veel mooie projecten die we samen met Prins Schilderwerken mogen voltooien.

Van Rennes Schilderwerken

Ook met het familiebedrijf van Rennes Schilderwerken hebben wij mogen samenwerken aan succesvolle projecten, waaronder de studentenhuisvesting Wageningen. We kijken dan ook tevreden terug op het mooie resultaat hiervan. “Het is fijn om dezelfde gedachten en ideeën te hebben”, vertelt Ben Ploeg, projectleider bij Van Rennes Schilderwerken. “Het voordeel van samenwerken met Van Voorst is dat we bekenden van elkaar zijn. Hierdoor gun je elkaar veel en je behoedt elkaar voor problemen. Het belangrijkste is dat u als klant een hoge prijs-kwaliteitverhouding krijgt”.

Uitdagingen

Binnen ieder project hebben we ook te maken met uitdagingen. Vaak is de planning een bekende uitdaging. Blijven communiceren is daarbij een belangrijk punt. Dankzij de nauwe samenwerking met de schilders, kunnen we snel schakelen en kunnen we ons houden aan strakke planningen. Samen zorgen we ervoor dat we voldoen aan uw wensen en dat u geen omkijken heeft naar het project.

Alle voordelen voor de klant op een rijtje

  • U krijgt een goede prijs-kwaliteitverhouding, doordat wij elkaar behoeden voor problemen.
  • U wordt volledig ontzorgd. Samen met de schilders zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar het project.
  • U bespaart tijd, doordat wij alles goed op elkaar afstemmen.

Referentieprojecten

Bekijk hier onze referentieprojecten om een beeld te krijgen van ons werk. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.