Nieuws
Vloeronderhoud

Hoe moet ik mijn vloer onderhouden?

Wat is de beste manier om uw vloer te onderhouden? Is schoonmaken alleen genoeg? Vaak wordt er te makkelijk over vloeronderhoud gedacht. Even stofzuigen, (vlak)moppen en klaar. Maar na een aantal jaar ziet u al dat uw vloer begint te slijten. Hoe kan dat dan toch?

Vloeronderhoud gaat verder dan de wekelijkse schoonmaak. Het is een specialistisch vak, waar nog veel onwetendheid over is. Wij adviseren u graag over het onderhouden van uw vloer.

Waarom vloeronderhoud?

Vraagt u zich af of vloeronderhoud wel nodig is? Onderschat de waarde niet. Het goed onderhouden van uw vloer verlengt de levensduur aanzienlijk. Daarnaast is uw vloer het visitekaartje van uw bedrijf. Vlekken of slijtage in de vloer vallen de klant meteen op.

vloeronderhoud

Periodiek onderhoud scheelt u ook nog eens veel geld. Waar nu teveel tijd wordt besteed aan het wekelijks (vlak)moppen van de vloer, bevelen wij aan om energie te stoppen in het onderhoud dat echt nodig is. En als laatst en misschien wel het belangrijkst: een goed gereinigde vloer is belangrijk voor het binnenklimaat. Wist u dat het binnenklimaat grote invloed heeft op onze gezondheid en welzijn?

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u ons inschakelt, komen we langs om uw situatie te bekijken. Heeft u een bestaande of een nieuwe vloer? Wanneer u een bestaande vloer heeft, komen we met een advies op maat. Dit advies komt geheel in overeenstemming met de vloerfabrikant tot stand.

De basisbehandeling is vervolgens de nul-beurt. Na deze behandeling doen we periodiek onderhoud. Hoe vaak dit nodig is, hangt sterk af van de vloer. Gemiddeld is twee keer per jaar periodiek onderhoud voldoende. Wanneer u een nieuwe vloer heeft, gaan we na wat voor onderhoud de fabrikant adviseert. Dit voeren wij vervolgens uit.

Van Voorst Projektendienst bewaakt uw vloer

Van Voorst Projektendienst doet meer dan projectstoffering van hoge kwaliteit. Het onderhoud van uw vloer vinden wij net zo belangrijk als het strak leggen van de vloer.

Denkt u dat vloeronderhoud duur is? Wanneer vloerbedekking een jaar langer meegaat door het onderhoud, heeft u de onderhoudskosten er al uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.