Nieuws
Linoleum vloer onderhouden

Hoe kunt u uw linoleum vloer onderhouden?

Een linoleum vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het gebruik van deze grondstoffen maakt uw linoleum vloer zeer duurzaam. Door uw vloer van goed onderhoud te voorzien zorgt u voor een nog langere levensduur.

Uw linoleum vloer onderhouden

Na de installatie van uw vloer is het belangrijk om uw vloer machinaal te laten reinigen. Het dagelijks onderhoud van uw linoleum vloer bestaat uit stofwissen of eventueel stofzuigen met een parketborstel.

Vlekken verwijdert u door het gestofwiste linoleum te moppen met een 2-emmer mopsysteem. Gebruik als toevoeging Floor Conditioner of behandel het met een schrobzuigmachine.

Gebruik bij het reinigen geen agressieve oplosmiddelen of reinigingsmiddelen!

Linoleum vloeronderhoud

Naast onderhoud begint het behoud van uw vloer met een goede schoon-loop-zone. Goede matten bij de ingang van uw pand nemen vuil op en verkorten de schoonmaaktijd en –kosten.

Uw vloer krijgt ook het één en ander te verduren van de stoelen die zich in uw pand bevinden. Daarom is het aan te raden om gebruik te maken van juiste wielen en zachte glijders onder uw stoelen.

Linoleum onderhouden

Basisbehandeling van uw vloer

Na verloop van tijd zal uw linoleum vloer toe zijn aan een basisbehandeling. Bij een basisbehandeling starten onze vloerspecialisten met een machinale reiniging. Na deze reiniging kan er gestart worden met de juiste bescherming.

Een beschermingsmogelijkheid voor een linoleum vloer is de spraymethode. Indien nodig of gewenst kan uw linoleum voorzien worden van een coating. Uiteraard zorgen wij voor het juiste onderhoudsvoorschrift met de daarbij behorende onderhoudsproducten en materialen.

Periodiek onderhoud door Van Voorst Projektendienst

Elke vloer wordt dag in dag uit zwaar gebruikt. Het verwachtingspatroon van uw vloer is hoog, en dat mag ook! Een vloer is immers een aanschaf voor meerdere jaren.

Met vloeronderhoud op maat blijft uw vloer altijd in de juiste conditie en maakt u optimaal gebruik van de levensduur.

Van Voorst Projektendienst is de partner om uw vloer in goede conditie te houden. Zo is het na de installatie van uw vloer mogelijk om uw vloer direct op te laten nemen in één van onze periodieke onderhoudsprogramma’s.

Zeer hygiënisch

Van Voorst Projektendienst heeft inmiddels veel bedrijven en ziekenhuizen voorzien van een schitterende linoleum vloerbedekking. Van het geliefde Marmoleum tot maatwerk ontworpen designvloeren.

vloeronderhoud linoleum vloer

Linoleum vloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, van speels voor scholen tot rustgevend voor verzorgingshuizen of ziekenhuizen. Doordat linoleum vloeren eenvoudig zijn schoon te houden, zijn ze zeer hygiënisch.

Is uw linoleum vloer toe aan een basisbehandeling of wilt u meer informatie over het onderhoud van uw vloer? Neem contact met ons op voor meer informatie.