Nieuws
Modular marmoleum

Marmoleum Modular: Duurzame designvloer

Marmoleum Modular is een nieuwe collectie van Forbo Flooring. Deze duurzame linoleum designvloer geeft uw fantasie alle ruimte. U kunt spelen met verschillende tegelmaten en tientallen dessins, vormen, structuren en kleuren.

Marmoleum Modular

Marmoleum Modular biedt u uitzonderlijk veel opties om uw droomvloer samen te stellen. De collectie bestaat uit vier deelconcepten:

  • Play with Lines
  • Play with Shade
  • Play with Marble
  • Play with Colour

Deelconcepten Modular

Elk deelconcept bestaat uit eigen kleuren en structuren. Alles is onderling te combineren zoals u dat wenst. Met de collectie Marmoleum Modular heeft u altijd een unieke vloer!

Play with Lines

Het deelconcept Play with Lines staat voor de natuurlijke vloeren die strak uitgelijnd zijn. De 15 kleuren in verschillende tinten en kleurtonen zijn allemaal te mixen tot een unieke vloer. Strak naast elkaar gelegd of in een visgraadpatroon, alles is mogelijk.

Modular marmoleum web

Play with Shade

Het Play with Shade concept biedt een verzameling van warme betonachtige grijstinten, aangevuld met klassiek zwart en wit. Deze vloeren hebben prachtige steen- en betonstructuren. Stoer of klassiek, dit past in elk interieur.

Play with Marble

Met het concept Play with Marble kunt u letterlijk spelen met marmer. De kleuren van dit concept zijn gemaakt om te mixen en matchen. U creëert de sfeer van een echte natuurstenen vloer. De verschillende kleuren zijn te combineren zoals u dat wenst.

Modular marmoleum

Play with Colour

U kunt uw creativiteit de vrije loop laten met de vele kleuren die Marmoleum Modular biedt. Van modieuze pastelkleuren tot kleurrijke betontinten, alles is mogelijk. Spelen met kleuren is nog nooit zo leuk geweest!

Modular marmoleum_4 web

Omdat er zoveel keuze is tussen dessins, vormen, structuren en kleuren passen Marmoleum Modular vloeren altijd in het interieur. Marmoleum Modular geeft de uitstraling aan uw pand die u wenst. Kiest u voor kalmte en rust of juist voor ritme en beweging? Met 61 kleuren en verschillende motieven creëert u de vloer die past bij uw verhaal.

Duurzame designvloer

Marmoleum Modular is een zeer duurzame designvloer. Het grootste gedeelte van de vloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen, zoals lijnzaadolie, houtmeel en pijnhars.

Modular marmoleum duurzaam

De lange levensduur maakt het linoleum tot één van de meest duurzame vloeren. Qua onderhoud zijn linoleum vloeren ook goed betaalbaar. Dit maakt de keuze voor Marmoleum Modular nog eenvoudiger!

Forbo Flooring

Forbo Flooring is een Nederlands bedrijf dat verschillende vloerbedekkingen produceert. De Marmoleum vloeren, die grotendeels in Nederland geproduceerd worden, zijn populair over de hele wereld.

Milieubewust leiderschap is de basis van het handelen van Forbo Flooring. Dit brengen zij in praktijk door oprecht duurzame vloeren te ontwikkelen. Dit is terug te zien in de productie van de vloeren, maar ook in de prestatie ervan. Forbo Flooring vloeren gaan lang mee en snijrestanten worden hergebruikt in de productie van nieuwe vloeren. Forbo Flooring vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu.

Marmoleum Modular bij Van Voorst Projektendienst

Wij leggen de vloeren van Marmoleum Modular graag bij u. Wilt u meer informatie over deze vloeren of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!