Nieuws
Forbo Allura Collectie

Vernieuwde Allura collectie van Forbo

Deze maand bracht Forbo haar luxe vinyltegel-collectie Allura op de markt. Met meer dan 120 bijzondere en uiteenlopende designs én een vernieuwde kwaliteit, is de nieuwe collectie een echte aanrader. Deze collectie wordt volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd. De vinylplank en tegel-collectie van Allura is uitermate geschikt voor onder andere kantoren, winkels, scholen en zorginstellingen. Lees hier meer over deze prachtige vernieuwde collectie!

Forbo Allura Flex

Nieuwe Forbo vloer: Allura

De nieuwe Allura collectie van Forbo bestaat uit zes series luxe vinylplanken en -tegels. Het verschil tussen de zes series van deze Forbo vloeren is de soort verbinding. Zo is er de Allura Dryback die volledig verlijmd wordt gelegd. De Allura Click Pro wordt daarentegen weer middels een clickverbinding gelegd. Door deze verschillende soorten verbindingen is er altijd een oplossing die bij uw pand past.

Forbo Allura

Unieke patronen, prachtige dessins

Bijzonder aan deze collectie is dat nagenoeg iedere tegel of plank een uniek patroon heeft. Hierdoor is er geen herhaling en lijkt de vloer natuurgetrouw. De Allura collectie van Forbo bestaat uit verschillende hout-, steen-, metaal- en abstracte dessins. Door de extra harde, flexibele beschermlaag is deze vloer kras- en vlekbestendig. Uitstekend voor ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals kantoren of zorginstellingen.

Forbo Allura

Meer informatie over deze vloeren?

Wilt u meer weten over deze nieuwe collectie of andere Forbo vloeren? Wij leggen al jaren de vloeren van deze betrouwbare leverancier. De collectie bestaat uit verschillende dessins. Welke vloer heeft uw voorkeur? Wij horen het graag!

Forbo Allura