Nieuws
Desso Jeans tapijt

Desso Jeans tapijt: duurzaam en verrassend

Op zoek naar iets unieks? Desso heeft een prachtige collectie, gebaseerd op de meest gedragen stof ter wereld: spijkerstof. De krachtige uitstraling van denim is ondergebracht in zes verschillende vloeren, die onderdeel zijn van Desso Essentials.

Desso Jeans tapijt is duurzaam, verrassend en brengt een eerbetoon aan klassiek design.

Desso Jeans tapijt

Desso Jeans

Wat is een stoerdere stof dan spijkerstof? Over de hele wereld zien we deze stof in verschillende uitvoeringen terugkomen. Dit inspireerde Desso voor de nieuwe collectie Jeans.

Desso Jeans tapijt geeft een creatieve, eigen look aan uw interieur. De collectie bestaat uit zes verschillende kleuren blauw, die perfect met elkaar te combineren zijn. De lichte en donkere tinten bieden de mogelijkheid om verschillende zones aan te brengen in uw ruimte.

Desso Jeans tapijt

Desso Essentials

Desso Essentials staat voor eenvoud en authenticiteit. In deze drukke wereld hebben mensen behoefte om een stapje terug te doen. Een werkplek moet daarom prettig aanvoelen, rust uitstralen maar ook gezond zijn. Desso Essentials vloeren bieden dit als geen ander.

Desso Jeans tapijten zijn hier het voorbeeld van: de eenvoud van denim maakt dat iedereen zich meteen thuis voelt.

Duurzame vloeren

Desso Essentials vloeren zijn ontwikkeld met duurzaam materiaal. De tapijten worden standaard geleverd met een EcoBase™-rug, die 100% recyclebaar is. De tapijtruggen worden gemaakt van overtollig talk dat in ons drinkwater zit.

De Cradle to Cradle Zilver certificering die deze duurzame vloeren hebben, geven een garantie dat de producten positief bijdragen aan het milieu en de volksgezondheid.

Desso Essentials tapijten worden gerecycled in een niet-giftige gesloten kringloop en bevatten ECONYL garen. Dit zijn nylongaren die geproduceerd worden uit hergebruikt afvalmateriaal zoals visnetten.

Desso tapijten

Desso tapijten kenmerken zich door een sterke missie: het ontwikkelen van unieke producten die zorgen voor een veel beter binnenmilieu, wat de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt.

Het innovatieprogramma van Desso bestaat uit drie pijlers, die terugkomen in elk tapijt:

  • Creativiteit
  • Functionaliteit
  • Cradle to Cradle

Desso Jeans tapijten sluiten hier volledig bij aan. Door de prachtige motieven, verschillende tinten en duurzame materialen is dit echt een collectie die aan te raden is.

Desso Jeans

Desso bij Van Voorst Projektendienst

Wij zijn al jaren leverancier van Desso tapijten. Heeft u vragen over deze vloeren of wilt u een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.