Nieuws
Desso tapijttegels

Desso tapijttegels

Desso tapijttegels zijn hoogwaardig en goed voor het welzijn van de mens. Bij elke tapijttegel wordt ernaar toe gewerkt dat de productie iets bijdraagt aan het milieu. Dit is samengevat in de uitzonderlijke Cradle-to-Cradle visie van het bedrijf. Desso heeft dan ook als doelstelling om met innovatieve tapijten ’s werelds beste fabrikant te zijn van een gezonde en inspirerende woon- en werkomgeving.

Cradle-to-Cradle visie

Desso tapijttegels zijn ontwikkeld met de Cradle-to-Cradle visie in gedachten. Mensen zeggen vaak dat ze naar buiten willen voor frisse lucht. Toch zitten mensen gemiddeld maar liefst 90% van hun tijd binnen. Desso doet er daarom alles aan om hun tapijttegels bij te laten dragen aan de gezondheid en het welzijn van de mensen. Dit vatten zij samen in de Cradle-to-Cradle visie. Desso tapijttegels verminderen bijvoorbeeld de hoeveelheid fijnstof in de binnenlucht en dempen ongewenst geluid. Ook kunnen de materialen van de Desso tapijttegels gerecycled worden.

Assortiment Desso tapijttegels

Wij leveren inmiddels een divers assortiment Desso tapijttegels. Desso is actief in meer dan 100 landen en kan al 80 jaar terugkijken op mooie resultaten. Desso levert de volgende tapijttegels:

  • Project tapijt
  • Consumenten tapijt
  • Hospitality tapijt
  • Marine tapijt
  • Luchtvaart tapijt
  • Kunst en hybride gras

Desso ontving Red Dot Award

Desso ontving zelfs het Red Dot Award voor de producten Fuse en Fuse Create. Fuse is een Desso tapijttegel waarin kleurovergangen zijn verwerkt. Dit is een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt. Fuse Create vult deze collectie aan met zachte kleurovergangen van grijstinten naar heldere kleuren. De Fuse Desso tapijttegels weerspiegelen de steeds weer veranderende wereld.In dit filmpje wordt een uitleg gegeven over het installeren van Desso tapijttegels.

Desso tapijttegels

Onze samenwerking met Desso

Wij ervaren onze samenwerking met Desso als zeer prettig. Desso levert snel en schakelt wanneer dat nodig is. Bovendien is de kwaliteit erg hoog en hebben de tapijttegels een lange levensduur. Wij leveren dan ook met trots Desso tapijttegels. Ook heeft Tarkett, net als wij, duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zoals Tarkett zelf zegt: ‘Wij zetten ons in om mee te bouwen aan gezondere, veiligere en meer mensvriendelijke binnenruimtes door kwalitatieve, duurzame producten te ontwerpen’. Dit doen ze zelfs zo goed dat ze al bijna geen industrieel afval meer storten.

Innovatief blijven

Zo hebben wij de eerste lease tapijttegels van Desso gelegd in het ROC te Ede. Een uniek en innovatief project. We zijn blij dat we daar een bijdrage aan mochten leveren. DESSO streeft ernaar om ‘s werelds marktleider te zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wanneer u voor een DESSO vloer kiest, dat u verzekerd bent van hoogwaardige en innovatieve tapijttegels. Lees hier meer over de aanpak van DESSO.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het tapijttegels van Desso? Neem gerust contact met ons op. Door onze ervaring kunnen wij uitstekend inschatten welke tapijttegels geschikt zijn voor uw vloer!