Nieuws
Desso lease tapijt

Lease tapijt: een duurzame oplossing

Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Wilt u dit doorvoeren in uw gehele bedrijfsvoering?

Lease tapijt is een duurzame oplossing wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Wat is lease tapijt en hoe werkt het? Dat leggen wij graag aan u uit.

Wat is Desso Carpet Lease?

Desso Carpet Lease wordt na de gebruiksperiode teruggenomen en hergebruikt. Hierdoor wordt uw vloer onderdeel van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Samen werken we hiermee aan een beter milieu. Dat wil toch iedereen?

Waarom Desso tapijt?

Desso tapijt verbetert de kwaliteit van de binnenruimte. Zo wordt bijvoorbeeld de hoeveelheid fijnstof in de binnenlucht aanzienlijk vermindert. Dit draagt bij aan het vergroten van de productiviteit en het welzijn van medewerkers.

Omdat mensen veel tijd binnen doorbrengen, is een gezonde vloer erg van belang. Dit vat Desso samen in hun Cradle to Cradle® visie.

Hoe werkt Lease tapijt?

Het werkt heel simpel. U kiest uw Desso droomvloer uit en Van Voorst Projektendienst legt het. Uw EcoBase®-tapijttegels zijn standaard voorzien van een polyofine rug, die 100% te recyclen is. U neemt hierbij een vijf- of zevenjarig contract met vaste maandlasten.

[vc_column width=”1/2″]Als deze periode verstreken is, worden uw tapijttegels gerecycled. U krijgt als bewijs een Desso Take Back™-certificaat voor het materiaal.

Lease tapijt

Hoe zit het met onderhoud?

Wij raden aan om een onderhoudspakket toe te voegen aan het Desso Carpet Lease contract. Hiermee bent u altijd verzekerd van een schone, gezonde vloer.

Zo wordt er jaarlijks algemeen onderhoud gedaan. En ook worden de lastigste vlekken verwijderd. Daarnaast ontvangt u jaarlijks een adviesrapportage.

Wat doet Desso met het gerecyclede tapijt?

Desso gebruikt uw gerecyclede tapijt voor innovatieve ontwerpen van nieuw tapijt. Steeds weer is Desso op zoek naar de mooiste kleuren en patronen. Zodat zij u altijd een vloer kunnen bieden die bij u past, wat uw smaak ook is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over lease tapijt? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn al jarenlang leverancier van Desso en wij leggen deze duurzame vloeren dan ook graag bij u.