Nieuws
Milliken vloerbedekking

Milliken: veelzijdig én duurzaam

Wij zijn er trots op dat wij leverancier zijn van Milliken. Milliken is één van de bekendste fabrikanten van vloerbedekkingen.

Deze vloeren worden veelvuldig gebruikt in kantoren, scholen, winkels, openbare ruimtes en ziekenhuizen. U heeft de keuze uit tapijt- en vinyltegels.

Milliken

Geluiddempend tapijt

Milliken heeft een breed assortiment tapijttegels. Voor ieder wat wils. Van luxe en exclusieve tapijttegels tot budget tegels met een hoge kwaliteit.

De tapijtcollectie bestaat uit oneindig veel kleuren, structuren en patronen. Daarnaast biedt Milliken de mogelijkheid om zelf een design samen te stellen.

Milliken4

Opvallend is dat het tapijt een akoestische backing heeft. Hiermee wordt het geluid gedempt en heeft u geen last van galmen. Ideaal voor in kantoren en openbare ruimtes.

Luxe Vinyl tegels

Milliken biedt naast tapijttegels ook een groot aantal Luxury Vinyl Tiles (LVT). Dit zijn vinyltegels ontworpen om te combineren.

Milliken vloer

Van authentieke houten en stenen effecten tot meer abstracte creaties, met meer dan 70 design- en kleuropties creëert u een vloer die past in iedere ruimte.

Duurzame vloeren

De vloeren van Milliken zijn niet alleen prachtig, maar dragen ook een steentje bij aan de natuur. De vloeren worden namelijk duurzaam geproduceerd.

heroresponsibleManufacturing3

Milliken vindt het belangrijk dat de producten die zij maken, bijdragen aan het verbeteren van het dagelijks leven, de gezondheid en de veiligheid. Zo maken zij veelvuldig gebruik van gerecycled materiaal en zorgen zij ervoor dat er zo min mogelijk wordt verspild.

Milliken

Meer weten?

Wilt u meer weten over het nieuwe merk Milliken of over ons gehele aanbod tapijtvloeren of vinyl vloeren? Geen probleem, wij staan u graag te woord. Laat uw telefoonnummer achter of bel zelf even voor het maken van een afspraak.

Milliken2