Nieuws
Design carpet

Maak van uw vloer een unieke beleving

Wilt u uw huisstijl of eigen ontwerp terug laten komen in uw tapijt? Met een design carpet maakt u een unieke beleving van uw vloer en laat u een goede indruk achter bij uw bezoekers.

Wist u dat een eerste indruk al gevormd wordt in een kwartseconde? Tapijt maakt variaties in kleur en structuur mogelijk en is daarom uitermate geschikt als designvloer.

Wilt u uw klanten ontvangen in stijl?

Als bedrijf heeft u een logo en uw website is voorzien van dezelfde kleuren. Ook deelt u visitekaartjes uit in uw huisstijl en misschien rijden uw medewerkers wel rond in auto’s voorzien van belettering.

Wilt u uw huisstijl ook terug laten komen in uw vloerbedekking? Dat kan. Wij zorgen voor uw persoonlijke vloerinrichting voorzien van uw bedrijfskleuren en huisstijlelementen.

design carpet

Tapijt brengt warmte en een aangenaam loopcomfort met zich mee. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor full color print.

Printen van uw afbeeldingen op tapijt is een goede manier om uw vloerbedekking er precies zo uit te laten zien zoals u dat wilt. Full color print bij Van Voorst is mogelijk vanaf 27 m2.

Unieke bestaande patronen

Naast uw eigen ontwerp is het ook mogelijk om te kiezen voor een bestaand patroon. Van Voorst beschikt over meer dan 1000 patronen, elk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Met een patroon is het mogelijk om uw ruimte bijvoorbeeld een industriële look te geven en toch de warmte en comfort van tapijt te behouden.

sfeerfotos aDeze collectie is alles behalve standaard en zorgt ervoor dat uw vloer ook met een bestaand patroon uniek is. Van Voorst levert en legt dit tapijt vanaf ca. 100 m². Het is ook mogelijk om te kiezen voor een tapijttegel met uniek patroon.

Wilt u een unieke beleving van uw vloer maken? Wij helpen u graag! Neem voor meer informatie contact met ons op.