Nieuws
duurzame vloeren Alfa accountants

“Een vloer is dé eyecatcher van elke ruimte”

Dat een vloer belangrijk is voor de styling van een ruimte, weet Eden Interieur als geen ander. Daarom schakelt ze Van Voorst Projektendienst geregeld in om de mooiste vloeren te leggen. We stelden Minke Scherrenburg, eigenaresse van Eden Interieur, een aantal vragen over haar werk en over haar ervaringen met Van Voorst Projektendienst.

Eden Interieur

Eden Interieur is gespecialiseerd in interieuradvies, zowel zakelijk als particulier. Maar ook voor (verkoop)styling, timmerwerk op maat, (vouw)gordijnen, verlichting en (kalk)verf bent u bij Eden Interieur aan het goede adres.

Eden Interieur

Minke: “Ik ben in 2009 met Eden Interieur begonnen en ik vind het nog steeds erg leuk om particulieren en bedrijven te helpen met hun interieur.”

De vloer als belangrijk basiselement

Een vloer is erg bepalend voor de styling. Minke: “De vloer is een belangrijk basiselement, omdat het om een groot oppervlakte gaat. Daardoor is een vloer dé eyecatcher van elke ruimte. Pas wanneer de vloer bepaald is, kan ik verder met mijn interieuradvies. Ik pas alles hier op aan. Het moet samen één mooi geheel zijn.”

Een vloer die past bij de organisatie

Minke vindt het belangrijk dat de gekozen vloer past bij de organisatie. Minke: “Ik kijk altijd net even wat verder. Zo vind ik de achtergrond van het bedrijf belangrijk. Ik heb pas een project gedaan met Van Voorst Projektendienst bij Alfa Accountants. Dit bedrijf heeft een agrarische achtergrond. Zonde om daar niets mee te doen.”

duurzame vloeren Alfa accountants“Alfa Accountants wilde daarbij dat de vloer aan allerlei subsidies voldeed. Samen met Van Voorst Projektendienst heb ik toen besloten dat de Urban Retreat tapijttegels van Interface perfect bij dit bedrijf passen.”

Alfa Accountants

Op het kantoor van Alfa Accountants is een combinatie gemaakt tussen de Urban Retreat One Grass en Flax tapijttegels van Interface en de PURLINE Bioboden stone XL vloer. In de vergaderruimtes is gekozen voor Composure van Interface.

duurzame vloeren Alfa accountants

De agrarische achtergrond van Alfa Accountants is duidelijk terug te zien in deze vloeren. Zo bootsen alle vloeren de natuur perfect na. Eden Interieur heeft dit ontwerp verzorgd en Van Voorst Projektendienst heeft de vloeren gelegd.

duurzame vloeren Alfa accountants“Van Voorst Projektendienst levert gewoon”

Minke Scherrenburg is erg tevreden over de samenwerking met Van Voorst Projektendienst.

“Ook het project van Alfa Accountants is uitstekend verlopen. Ik wilde graag eilanden creëren met overlopen in de vloer en met dat idee hebben we samen een vloerenplan opgesteld. Van Voorst Projektendienst kan de vloeren als geen ander leggen. Ze werken heel efficiënt en komen afspraken altijd na.”

duurzame vloeren Alfa accountants

“Ook zijn ze erg flexibel. Als er iets aangepast moet worden in de planning, is dat altijd mogelijk. Daarnaast zijn ze zeer vakkundig. Ik laat mijn projecten met een gerust hart doen door Van Voorst, omdat ik volledig achter hen sta. Ik raad ze daarom absoluut aan. Van Voorst Projektendienst levert gewoon.”

Wilt u ook samenwerken met Van Voorst Projektendienst? Neem gerust contact met ons op.