Nieuws
Desso Axminster Sculpt geweven tapijt

Desso Axminster Sculpt: creëer diepte met geweven tapijt

Onlangs introduceerde Tarkett een prachtige nieuwe collectie van Desso: de Axminster Sculpt. Deze collectie bestaat uit geweven tapijt waarmee prachtige dieptes gecreëerd kunnen worden. De hoog-laagstructuur maakt het mogelijk om unieke combinaties te maken. Deze vloeren zijn een echte eyecatcher in bijvoorbeeld de horeca of in hotels. We vertellen u graag meer over deze prachtige collectie.

Desso Axminster Sculpt tapijt

Geweven tapijt: wol en nylon

Valt het u ook op? Deze sprekende vloeren geven een gevoel van luxe. En dat niet alleen, want de vloeren zijn uiteraard ook van premium kwaliteit. De Desso Axminster Sculpt tapijten worden gemaakt met de beste materialen. Er is gekozen voor een combinatie van premium wol (80%) en nylon (20%). Dit zorgt voor comfort en kwaliteit. Tegelijkertijd biedt wol ook veel voordelen. Zo is het goed te onderhouden, waterafstotend en veerkrachtig. Perfect voor ruimtes waar veel wordt gelopen!

AxminsterSculpt Desso

Eindeloze mogelijkheden

Met de Axminster Sculpt heeft u eindeloze mogelijkheden. Het geweven tapijt is namelijk volledig personaliseerbaar. Wilt u een bepaald patroon terug laten komen in de vloer? Dat kan! Ook heeft u keuze uit een enorm kleurenpallet. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en bent u verzekerd van een vloer die perfect bij uw pand past.

Desso Axminster Sculpt tapijt geweven

Enthousiast geworden?

Al meer dan 80 jaar heeft Desso een goede reputatie opgebouwd op het gebied van tapijttegels en kamerbreed tapijt. Wilt u meer informatie over deze prachtige Axminster Sculpt? Neem dan contact met ons op. Als het u beter uitkomt kunnen wij u bellen, ga daarvoor naar de bel mij terug pagina. Wij hebben jarenlange ervaring in tapijttegels leggen.