Nieuws
Desso&Ex tapijt

Desso&Ex: creatief en inspirerend

Bent u op zoek naar een vloer die opvalt door haar creativiteit? Bekijk de collectie Desso&Ex. Desso is met de Desso&Ex collectie een nieuwe weg ingeslagen. Deze collectie is creatief, inspirerend en innovatief.

Door te spelen met patronen en kleuren combineert u vloeren die iedere ruimte bijzonder maken. De collectie is geschikt voor een kamerbrede vloer, maar ook voor vloerkleden op maat. U raakt niet uitgekeken! Lees hier meer over Desso&Ex en laat u inspireren.

Desso&Ex

De Desso&Ex collectie bestaat uit 115 verschillende designs. De collectie heeft als basis een grijs tapijt. Hierop kunt u een diversiteit aan patronen in vijf verschillende kleuren aanbrengen: Steen, Karmijn, Amber, Blad en Indigo. U kunt eindeloos variëren door de bijzondere patronen te combineren met deze mooie kleuren.

Desso&Ex tapijt

Combineer bijvoorbeeld kalme kleuren met rustige patronen tot een vloer die goed past binnen een stilteruimte. Of combineer de sprekende kleuren uit de Desso&Ex collectie met een uitbundig patroon voor een levendige en inspirerende vloer voor ontmoetingsruimtes.

Afbakenen en verbinden

De Desso&Ex collectie is zeer geschikt om ruimtes af te bakenen en te verbinden. Door gebruik te maken van verschillende kleuren en patronen kunnen specifieke gebieden, zoals werkplekken, worden afgebakend. Terugkerende patronen of kleuren scheppen daarentegen weer verbinding met omliggende ruimtes. Dit zorgt ervoor dat losse ruimtes één geheel worden.

Desso

Desso probeert steeds te vernieuwen wat betreft creativiteit en functionaliteit. Desso werkt daarom graag samen met toonaangevende ontwerpers. Zo werkten zij al eerder samen met Victor & Rolf en Hella Jongerius. Uit een lange samenwerking met het interieurarchitectenbureau Ex Interiors is de collectie Desso&Ex ontstaan.

Desso bij van Voorst Projektendienst

Wij leveren al jaren vloeren van Desso en kunnen u goed adviseren. Bent u benieuwd geworden naar de Desso&Ex collectie? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Wij helpen u graag.