Nieuws
Desso iconic

Desso Iconic: Huldiging van kleur

Bent u op zoek naar nieuw tapijt, maar heeft u de juiste vloer nog niet gevonden? Wij vertellen u graag meer over Desso Iconic.

Met de introductie van Iconic maakt Desso de collectie Essentials II compleet. U heeft een ruime keuze aan kleuren, die u eindeloos kunt combineren. Wilt u zones aanbrengen in uw ruimte? Met deze collectie zijn daar genoeg mogelijkheden voor.

Door dezelfde kleur in verschillende tinten te gebruiken, creëert u verschillende eilandjes. Lees meer over deze collectie en laat u inspireren.

desso iconic 3

Desso Iconic

Desso heeft zich bij de nieuwe collectie Iconic laten inspireren door geweven textiel. Om de uitbreiding van Essentials II een verborgen diepte te geven, is er gebruik gemaakt van een nieuwe manier van tuften. Tuften is een methode om hoogpolig tapijt te produceren.

Dit nieuwe ontwerp brengt twee verschillende kleuren samen. In de bovenste laag bevinden zich verborgen lijnen die zichzelf af en toe laten zien vanuit verschillende perspectieven. Deze unieke en interessante toevoeging aan het vloerontwerp levert een subtiele en inspirerende ondertoon op. Desso Iconic verrast!

Een tapijttegel met duurzaamheidsvisie

De Iconic collectie wordt geleverd met een 100% recyclebare EcoBase™-tapijtrug. De tapijtruggen worden gemaakt van 100% verwerkte kalk van lokale waterleidingbedrijven. Hiermee draagt Desso een duidelijke duurzaamheidsvisie uit. Met het verwerkte ECONYL®-materiaal houdt Desso zich aan het Cradle to Cradle®-principe. Dit principe houdt in dat Desso producten ontwerpt en ontwikkelt die teruggenomen en veilig gerecycled kunnen worden.

Het nylongaren van de Iconic collectie bestaat dan ook uit hergebruikt afvalmateriaal van onder andere visnetten.

Desso Iconic

Desso een producent van hoogwaardige tapijttegels

Desso heeft in 80 jaar tijd een reputatie opgebouwd als vooraanstaand producent van hoogwaardige tapijttegels. Zij maken daarom alleen maar producten die reële praktische waarde toevoegen.

Een vloer van Desso biedt meerwaarde qua design en functionaliteit en draagt bij aan de gezondheid en de welzijn van de mens.

desso iconic 4

Desso Iconic bij Van Voorst Projektendienst

Geïnspireerd geraakt door de Iconic collectie en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfspand? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.