Nieuws
Coral Entreematten

Forbo entreematten: verleng de levensduur van uw vloer

Verleng de levensduur van uw vloer met de Coral entreematten van Forbo! Deze Coral entreematten houden vuil en vocht tegen, waardoor de schoonmaaktijd tot wel 65% verminderd wordt. En misschien nog wel belangrijker: de levensduur van uw andere vloeren wordt aanzienlijk verlengd omdat uw vloeren beter beschermd worden.

Daarnaast zijn Forbo entreematten uitermate geschikt voor commercieel gebruik. De entreematten zijn geproduceerd met ftalaatvrije technieken en voldoen aan de hoogste klasse voor brandveiligheid: Bfl-s1. We vertellen u graag meer over deze entreematten

Dat entreematten niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi in het interieur kunnen passen, bewijst Forbo met de nieuwe collectie Coral. Coral entreematten zijn leverbaar in nieuwe dessins en kleuren, zoals helder blauw, dieppaars en sprekend turquoise.

De collectie Coral van Forbo bestaat uit verschillende soorten entreematten:

  • Coral Brush
  • Coral Classic
  • Coral Duo
  • Coral Luxe
  • Coral Welcome

 

Coral Brush

Een entreemat moet vuil en zand buitenhouden, zodat uw vloer altijd schoon blijft. De Coral Brush is geschikt voor alle type entrees. Coral Brush entreematten verwijderen vuil effectief en nemen vocht op. Deze mat is ideaal voor de entree en circulatiezones, zoals recepties, gangen, liften, trappen en andere ruimtes die te maken hebben met vuil en vocht van buiten. Door de prachtige kleuren passen Coral Brush matten in elk interieur.

Coral BrushCoral Classic

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat er bij slechts twee stappen op een Coral Classic entreemat al de helft van het vuil en vocht onder schoenen verwijderd wordt. Dat scheelt aanzienlijk in vuiligheid binnen! Deze matten zorgen voor maximale vochtabsorptie.

Coral Classic

Coral Duo

Coral Duo is zeer geschikt voor kleine ruimtes. Wanneer u weinig ruimte heeft voor een entreemat, heeft u een mat nodig die extra effectief werkt. De Coral Duo verwijdert 10% meer vuil in de eerste meters dan elke andere schoonloopmat in de markt.

Coral DuoCoral Luxe

Coral Luxe voelt zacht aan en ziet er elegant uit. Deze matten zijn geschikt voor entrees, gangen, recepties en andere ruimtes waar vuil en vocht van buiten naar binnen wordt gelopen. De entreematten drogen snel op en zijn geschikt voor licht industrieel gebruik.

Coral Luxe
Coral Welcome

Coral Welcome entreematten hebben de uitstraling van een luxe design tapijt. Deze duurzame entreemat van Forbo zorgt voor schone ruimtes. Coral Welcome matten zijn de enige schoonloopmatten ter wereld met een BRE A+ duurzaamheidsrating.

Coral Welcome

Meteen een goede eerste indruk maken? Dan is de Coral Logo dé entreemat voor u. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u de entreemat personaliseren met een eigen logo of welkomsttekst. Zo maakt u een onuitwisbare eerste indruk!

Coral entreematten ftalaatvrij

Coral entreematten zijn volledig ftalaatvrij. Ftalaat is een weekmaker die mogelijk schadelijk is voor de gezondheid. Forbo gebruikt een variant die een gezond profiel heeft. Naast dit duurzame voordeel wordt Coral onder andere gemaakt van gerecyclede visnetten en Pet-flessen en dat volledig met groene stroom. Ook gaan de Coral schoonloopsystemen veel langer mee dan een reguliere mat.

Een milieubewuste keuze

Wanneer u kiest voor de entreematten van Forbo kunt u er zeker van zijn dat u een milieubewuste keuze maakt. Forbo gebruikt namelijk verschillende maatstaven om te verifiëren wat hun milieu-impact is bij de verwerving van grondstoffen, energieverbruik en gehalte van chemische stoffen. Bekijk hier hun certificaten.

Forbo is erg bewust bezig met het produceren van hun entreematten. Zo produceren ze de matten met 100% groene stroom. In de Coral-matten worden onder meer gebruikte visnetten gerecycled.  In de Coral Welcome zijn er zelfs gerecycled petflessen verwerkt. Met Coral kiest u dus niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een beter milieu.

Meer informatie

Meer weten over deze functionele én mooie entreematten? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.