Nieuws
3-zonereinigingsmatten

Entreematten met 3 zones reduceren vuil en besparen uw vloer

Het is herfst: het seizoen van de mooie kleuren en vallende bladeren, maar ook van regen. Ongemerkt hebben we hierdoor veel vuil aan onze schoenzolen. Overal waar we komen laten we, zichtbaar of niet, een spoor achter, wat uw vloer kan beschadigen. Entreematten kunnen uw vloer beschermen en daarmee de levensduur van uw vloer verlengen. Matten zijn dan ook geen overbodige luxe.

Maar welke matten zijn er en hoe beschermen deze uw vloer? Wij vertellen u over de Emco 3-zonereinigingsmatten, waarmee uw vloer middels drie zones optimaal beschermd wordt.

Voordelen van zonereinigingsmatten

Het overgrote deel van vuil komt binnen via schoenen. Bezoekers en medewerkers van uw bedrijfspand nemen via hun schoenzolen vuil, zand en water mee naar binnen.

Zonde, want de oplossing is eenvoudig: 3-zonereinigingsmatten die het vuil opvangen en hiermee voor een langere levensduur van uw vloer zorgen. Bij elke zone past een andere mat, waarmee het vuil tot wel 90% wordt tegengehouden.

3-zonereinigingsmatten bieden u de volgende voordelen:

  • Neemt vuil op
  • Zorgt voor een langere levensduur van uw vloer
  • U heeft een schone entree, wat bepalend is voor de eerste indruk van een bezoeker
  • Het verkort de schoonmaaktijd en -kosten
  • Het voorkomt gevaarlijke situaties door het tegengaan van natte, gladde vloeren.

Redenen genoeg om u te verdiepen in de verschillende zones.

3-zonereinigingsmatten

Emco 3-zonereinigingsmatten

Emco 3-zonereinigingsmatten vormen een bewezen systeemcombinatie om vuil in uw bedrijfspand tegen te gaan.

Zone 1 betreedt u wanneer u uw eerste stap naar binnen zet. Bij deze zone hoort een mat die grof vuil opneemt. Emco matten hebben hiervoor een rubber of cassette borstel inlage die het grof vuil van de voetzolen borstelt. De inlagen zijn slipvast en weersbestendig.

Na zone 1 heeft u een mat nodig die een oplossing biedt voor fijn vuil. Door de ruwharige tapijtstrook inlage van de Emco mat wordt fijn vuil opgenomen. De slipvaste inlagen kunnen binnen of bij een overdekte buitenentree worden toegepast.

Ten slotte is zone 3 voor de opname van vocht en restvuil. De slipvaste schoonloopmatten van Emco nemen zowel vocht als vuil op en voorkomen loopsporen.

Wanneer u deze drie zones volgt, heeft u tot 90% vuil tegengehouden voordat mensen verder door uw pand lopen.

Emco matten bij van Voorst

Wij zijn leverancier van Emco 3-zonereinigingsmatten en raden deze matten van harte bij u aan, juist in dit seizoen. De matten zijn geheel op maat te bestellen. Wilt u uw eigen logo of huisstijlkleuren op de mat? De matten kunnen geheel naar uw wens geleverd worden!

Wij helpen u graag met met advies voor een geschikte mat voor uw bedrijfspand. Neem voor meer informatie contact met ons op.