Nieuws
Duurzaam en veelzijdig: de nieuwe Desso AirMaster® Savera & Savera Shade collectie

Duurzaam en veelzijdig: de nieuwe Desso AirMaster® Savera & Savera Shade collectie

Begin 2022 introduceerde Tarkett de 100% recyclebare Desso AirMaster® Savera en Savera Shade collectie. Deze prachtige vloeren zijn kleurrijk, speels en ontzettend duurzaam. De AirMaster collectie is namelijk ontwikkeld om schadelijke fijnstoffen op te vangen én vast te houden. Deze veelzijdige collectie is duidelijk ontworpen voor de toekomst.

AirMaster-Savera-9032-en-AirMaster-Savera-Shade-9850-web (1)

Een pallet met twaalf kleuren

De Desso AirMaster Savera en Savera Shade zijn de nieuwste toevoegingen aan de unieke AirMaster collectie. De collectie bestaat uit planken met zes effen kleuren en zes overgangskleuren, die uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit veelzijdige pallet bevat zowel warme als koele tinten die in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Ook zijn ze uitstekend te combineren met pvc-vloeren!

Desso AirMaster: mooi in al zijn eenvoud

De Savera en de Savera Shade collectie zijn zó ontworpen dat zij naadloos op elkaar aansluiten. De collectie bestaat uit zes tinten: rood, oranje, groen, blauw, bruin en grijs. Wilt u een zone of een richtingsmarkering aanbrengen in de vloer? De collectie is geschikt voor zowel creatieve als praktische vloerontwerpen. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Verbeterde binnenluchtkwaliteit met Desso AirMaster

Tarkett ontwikkelde de Desso AirMaster® vloeren met het oog op de binnenluchtkwaliteit op kantoor en de gezondheid van medewerkers. De collectie biedt een duurzame manier om schadelijke fijnstoffen uit de binnenlucht op te vangen. De vloeren zijn vier keer effectiever in het opvangen en vasthouden van fijnstof dan standaard tapijten én acht keer effectiever in vergelijk met vlakke vloeren.

AirMaster-Savera-Shade-5113-web

Onze projectstoffeerders helpen u graag!

Wilt u meer weten over Desso tapijt? Wij vertellen u graag meer over de tapijttegels en de verdere collectie van Desso. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.